abonneer nu
Service en bezorging

Bezorging van de abonnee-editie

Wij streven er naar uw krant donderdag uiterlijk om 07.00 uur te bezorgen. Heeft u de krant niet ontvangen of heeft u een andere bezorgklacht, neem dan contact met ons op via tel.nr. 088 800 2081. Wij zijn bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. Wanneer u uw klacht over de niet ontvangen krant op donderdag telefonisch voor 12.00 uur doorgeeft, wordt de krant 's middag nog nabezorgd. U kunt uw vraag over bezorging ook stellen via nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl.


Abonnementenservice

Wilt u uw abonnementsgegevens wijzigen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing? Neem contact op met onze abonnementenafdeling via 088 - 800 2081 of nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl.

Lees hier onze abonnementsvoorwaarden en ons Privacy Statement.


Bezorging van de gratis huis-aan-huiseditie

De huis-aan-huis editie wordt op dinsdag verspreid in Appelscha, Donkerbroek, Elsloo, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Langedijk, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Oosterwolde, Ravenswoud en Waskemeer. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan, is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval de digitale versie lezen of de krant afhalen bij een afgiftepunt. Het archief van de Nieuwe Ooststellingwerver is te vinden op dekrantvantoen.

Afgiftepunten Nieuwe Ooststellingwerver, u kunt hier zelf de krant ophalen:
Appelscha 
TIP, Boerestreek 23, Poiesz Vaart ZZ 41
Donkerbroek Bakkerij Van der Molen, Herenweg 19, Coop, Herenweg 13
Esloo Eetcafé 't Anker, Hoofdweg 29
Haulerwijk Poiesz, Leeksterweg 43, Attent, Oosterwoldseweg 4
Olderkoop Attent, Oosterwoldseweg 4
Oosterwolde Poiesz, Oostenburg 1, AH Stipeplein 14

Bezorgklachten huis-aan-huiskrant
Woont u in het verspreidgebied en heeft u een klacht over de bezorging van de huis-aan-huiskrant? Dan kunt deze u via het klachtenformulier indienen. Uw klacht wordt rechtstreeks gedeeld met de verspreider om zo de dienstverlening te verbeteren. 


Krantenbezorger worden

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe bezorgers van de krant. Ben je gëinteresseerd in een krantenwijk? Klik dan hier.