abonneer nu
Veelgestelde vragen

Alle abonnees van de Nieuwe Ooststellingwerver hebben onbeperkt toegang tot nieuweooststellingwerver.nl via computer, tablet en smartphone. Hier leest u het laatste nieuws uit uw regio waar en wanneer u maar wilt. Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen met betrekking tot de nieuwssite.

Hoe krijg ik toegang tot de nieuwssite?

Om toegang te krijgen tot de nieuwssite dient u uw persoonlijke code te activeren en een account aan te maken. Uw code is per post naar u verstuurd en/of kunt u vinden in de welkomstbrief wanneer u na 1 februari 2013 een abonnement heeft afgesloten. Bent u uw code kwijt? Neem contact met ons op via 0522-858584 of nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl. Om uw account te activeren, volgt u de volgende stappen:

  1. Klik op de blauwe button "Activeer code" hieronder en voer hier uw code en uw eigen e-mailadres in. Klik op "Activeren".
  2. U komt nu op een pagina om een account aan te maken. Vul hier uw gegevens in en bedenk een wachtwoord. Hier kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Klik vervolgens op "Registreren".
  3. U ontvangt nu een e-mail om uw registratie te bevestigen. Klik op de link in deze e-mail om de registratie te bevestigen en hiermee af te ronden. U heeft nu direct onbeperkt toegang tot nieuweooststellingwerver.nl.

Let op! Uw code uit de brief heeft u daarna niet meer nodig. Wanneer u toegang tot nieuweooststellingwerver.nl wilt krijgen, kunt u altijd inloggen met uw e-mailadres en uw gekozen wachtwoord.


Activeer code

Heeft u na 10 dagen geen toegang meer tot de nieuwssite?

Heeft u als abonnee na tien dagen geen toegang meer ondanks dat u een account heeft aangemaakt? U heeft dan gebruik gemaakt van een proefperiode die na 10 dagen afloopt. Activeer daarom uw code zoals hierboven wordt uitgelegd om onbeperkt toegang te krijgen. Heeft u de code niet meer? Neem contact met ons op via 0522-858584 of nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl..

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat moet ik doen?

Wanneer u een account heeft aangemaakt op de nieuwssite maar uw wachtwoord niet meer weet, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik hier en volg de stappen.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Wilt u bijvoorbeeld uw e-mailadres of wachtwoord wijzigen? Log dan in op de nieuwssite en klik rechts bovenaan in de grijze balk op uw naam. U ziet nu een overzicht van uw gegevens. Klik op de blauwe button "Bewerken" om uw gegevens aan te passen.

Kan ik de papieren krant ook online lezen?
Waar vind ik de e-paper?

De papieren krant kunt u ook online lezen in de vorm van een e-paper. Klik hier of klik op "E-paper" in de grijze balk bovenaan in beeld. Hier kunt u kiezen welke editie van de krant u wilt lezen. De e-paper is te bekijken op computer en tablet.

Wat is mijn abonneenummer?

Uw abonneenummer kunt u rechtsboven in beeld zien wanneer u op de nieuwssite bent ingelogd. Daarnaast staat uw abonneenummer altijd vermeld op uw factuur onder de noemer "Relatienummer". Ook kunt u uw abonneenummer bij ons opvragen via nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl.

Hoe lees ik de familieberichten online?

De familieberichten uit de krant kunt u vinden in de e-paper. Dit is de digitale versie van de krant.

Hoe plaats ik een familiebericht in de krant?

U kunt een familiebericht eenvoudig opgeven via www.familieberichtenonline.nl