abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Voor verslaggever Cindy Grootenhuis is eigen haard goud waard. Ze pieker...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Dorpen

Langedijke maakt zich op voor het Paasfeest

Geplaatst op dinsdag 16 april 2019 08:51
pinterestmail

Langedijke - Op 19 en 20 april is het weer tijd voor Fout Feest op Goede Vrijdag en Het Paasfeest in Langedijke. Jeugdvereniging de Klimop, die het feest organiseert, pakt ter ere van hun 50-jarig jubileum extra groot uit.

Het zevende feestweekend trapt af op vrijdag 19 april met Fout Feest op Goede Vrijdag. Naast de feestband Millstreet en DJ Sint&Piet komen de Vengaboys op het feest. De Vengaboys, bekend van hits als ‘Boom, Boom, Boom, Boom’ en ‘We’re going to Ibiza’ onderbreekt haar World Tour om het 50-jarig bestaan van de Klimop te vieren.

Zaterdag komt de partyband Session. Session wordt ondersteund door ‘Klimop het Feestteam’. Deze DJ’s zijn voor het eerst op het Paasfeest.

Naast het feest wordt het 50-jarig bestaan van De Klimop gevierd met een reünie. Deze is zaterdagmiddag en is alleen toegankelijk voor leden en oud leden.

Kaarten voor Fout Feest op Goede Vrijdag en Het Paasfeest zijn nog te verkrijgen via: www.deklimoplangedijke.nl/hetpaasfeest

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.