abonneer nu
dossiers
In 2017 bestaat de gemeente Ooststellingwerf 500 jaar. Dit wordt in èn ...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
'Berkoop vol Vuur' is een straattheaterspektakel dat in oktober 2017 in ...
De Belvedère uitkijktoren op de Bosberg in Appelscha maakt plaats voor ...
Dorpen

Camping d' Elf Ieken in Elsloo wil uitbreiden met een binnenspeelplaats

Geplaatst op woensdag 11 januari 2017 16:41
  • Drukte bij 'd Elf Ieken in Elsloo. © Boom regionale uitgevers/ Niek van der Oord

pinterestmail

Elsloo - Camping d' Elf Ieken aan de Bûtenweg 6 in Elsloo wordt uitgebreid met een binnenspeelplaats. Het college wil hier medewerking aan verlenen.

Sinds enige jaren heeft de eigenaar naast het melkveebedrijf een minicamping, maisdoolhof, een kinderboerderij en een kleine speeltuin in gebruik. Om de kinderen bij slecht weer vertier te kunnen bieden, wordt de voormalige ligboxenstal voor een klein deel ingericht als overdekte speeltuin. Het overige deel van de stal dient als opslag voor agrarische voertuigen en machines.

Logische aanvulling

Om medewerking te kunnen verlenen moet de gemeenteraad een uitgebreide omgevingsvergunning afgeven. Gedeputeerde Staten van Fryslân kan eventueel zienswijzen indienen tegen het bestemmingsplan. Gezien de recreatieve voorzieningen, zoals een maisdoolhof, een kinderboerderij, speeltuin en een minicamping is het toevoegen van een binnenspeelplaats volgens het college een logische aanvulling op het totale programma op deze locatie.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.