abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In 2030 compleet energieneutraal zijn, dat is de gedachte achter het pla...
De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Re...
In 2017 bestaat de gemeente Ooststellingwerf 500 jaar. Dit wordt in èn ...
Dorpen

Schrieversronte is tegen de sluting van de Ooldhiedkaemer

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 15:21
  • © Piet Bosma

pinterestmail

Berkoop/Wolvege - De Stellingwarver Schrieversronte hoopt op et bestaon blieven kunnen van de Ooldhiedkaemer in Wolvege.

Et sluten moeten komt omreden de gemiente West-Stellingwarf de Ooldhiedkaemer niet langer subsidiëren wil. In een stok in de Stellingwerf was te lezen dat de Stellingwarver Schrieversronte en et museum Willem van Haren gien meugelikheden zien om een oplossing te bieden. 'Tot an de dag van vandaege is d’r angaonde dit punt deur et bestuur van de Ooldhiedkaemer nooit kontakt zocht mit et bestuur van de SSR', zegt de Schrieversronte.

Kontakt mit bestuur

Ondertussen het plv. veurzitter Jan Baas van de SSR kontakt had mit et bestuur van de Ooldhiedkaemer. Ok is d’r een brief naor et bestuur en alle leden van de Ooldhiedkaemer stuurd. Daor is niet alliend in angeven dat et bericht in de Stellingwerf niet klopt, mar ok dat de Stellingwarver Schrieversronte juust hoopt op et bestaon blieven kunnen van de Ooldhiedkaemer van West-Stellingwarf.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.