abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij een boerderij aan het Buterheideveld in Makkinga zijn op woensdag 19...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Het Ecomunitypark is een concept voor de huisvesting van bedrijven en ke...
Dorpen

Koningsspelen zijn in volle gang (foto's)

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 12:12
  • © Henk Vondeling

  • © Henk Vondeling

  • © Henk Vondeling

  • © Henk Vondeling

  • © Henk Vondeling

  • © Henk Vondeling

  • © Henk Vondeling

pinterestmail

Appelscha - De Koningsspelen zijn in Appelscha in volle gang. Obs De Riemsloot en De Mandebrink hebben beide afzonderlijke activiteiten georganiseerd. De Riemsloot staat met alle klassen op de sportvelden. De Mandebrink reist het hele dorp door.

Het is een drukte van belang op de sportvelden van Stanfries. Alle groepen van de Riemsloot waren daar vrijdagochtend aan het sporten. Volleybal, voetbal, skippybal, hockey en basketbal.. alles kwam voorbij. Met een dertigtal ouders die de kinderen begeleiden hebben de kinderen het volop naar hun zin. Vrijdagmiddag is de onderbouw vrij en gaat de bovenbouw verder met teamsporten.

De Mandebrink viert de vijfde Koningsspelen net als de eerste Koningsspelen in 2013. 'Toen hebben we groots uitgepakt en gingen we langs allerlei bedrijven in het dorp. We hebben in 2013 al afgesproken dat tijdens de vijfde keer weer te doen, vandaar', zegt Marian Wierenga van de activiteitencommissie van De Mandebrink.

De kinderen kunnen genieten op de golfbaan, waar zij een golfclinic krijgen van golfer Hans. Ook staat midgetgolf, kajakken (in Ravenswoud), fitnessen bij Flapper Fitness, suppen op de vaart, dansen, klimmen en archery tag op het programma.

Het programma van beide scholen duurt tot en met 14.15 uur. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.