abonneer nu
dossiers
De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Re...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Dorpen

Williamstown Inc. swingt in OlmenEs

Geplaatst op zondag 8 oktober 2017 16:54
Laatste wijziging: 9 oktober 2017 13:50
  • Van links naar rechts: Eppie Leupen, Harrie Hut, Henk Folkerts, Johan Boxem en Kees Mulder. © Klaas de Groot

  • © Henk Vondeling

pinterestmail

Appelscha - Williamstown Inc. trad zondagmiddag op in de evenementenzaal van de OlmenEs, woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking in Appelscha. Het was er gezellig druk.

Net als vorig jaar bleek hun muzikale bijdrage in de grote zaal Tilia ook deze keer een schot in de roos. Van het begin tot het eind gingen vele voetjes van de vloer. Voor zowel de bewoners van OlmenEs als de aanwezige gasten was het genieten met een grote G. 

De mannen van Williamstown Inc. spelen nummers van onder anderen Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top en wisselen dit af met minder bekend blueswerk. 

Deze goed in het gehoor liggende nummers zijn de bandleden op het lijf geschreven. Juist door de afwisseling in de nummerkeuze, een stevige basis en het mooie doorleefde stemgeluid van de zanger heeft Williamstown Inc. een ‘eigen’ klinkende sound. 

Nieuw bandlid

Er is een kleine verandering in de bezetting ten opzichte van vorig jaar. In januari van dit jaar stapte gitarist Edwin van der Werf uit de band en werd er gezocht naar een nieuw bandlid. Die werd, dicht bij huis, gevonden in Kees Mulder uit Haulerwijk. Hij heeft ondertussen helemaal zijn draai gevonden bij Williamstown en hij liet maar wat graag zijn kunstje zien in Olmen Es.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.