abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Dorpen

Vrouw afgevoerd na aanrijding paaltje

Geplaatst op donderdag 9 november 2017 18:55
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Appelscha – Een bejaarde inwoonster van Smilde is donderdagmiddag op de fiets in aanraking gekomen met het paaltje midden op de Vaart Noordzijde in Appelscha-Boven.

Een voorbij rijdende automobilist op de Vaart Zuidzijde zag de vrouw liggen en parkeerde zijn auto langs de kant van de weg. Hij schoot te hulp door over het fietsbruggetje aan de kant van Appelscha naar de gevallen vrouw toe te rennen. Even daarna schoten ook buurtbewoners te hulp.

De vrouw van om en nabij de 75 jaar was op weg naar huis vanuit Appelscha toen ze even niet oplette, zo laten de buurtbewoners weten. Ze gaven haar een deken, omdat het buiten nogal fris was. De ambulance heeft de vrouw, die een fikse hoofdwond aan de val overhield, overbracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. De fiets is kapot en zal gerepareerd moeten worden.

Rond eind november zullen de paaltjes, waar er twee van staan in Appelscha-Boven, verwijderd worden. Dit gebeurt zodra er gestrooid moet worden. Na de winter worden ze weer terug gezet.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (2) Plaats een reactiereacties
profielfoto
9 Nov 2017 19:27
wasp Salander
Die paaltjes worden in het hele land verwijderd omdat er veel ongelukken mee gebeuren,ik zou maar iets anders verzinnen.... paaltjes zijn uit...
profielfoto
13 Nov 2017 07:29
Papa Razzi

ja dat moet een rubberen robbie paal worden , maar ja dan gaat wasp er misschien per
ongeluk op zitten en dan buigt hij mee.. en dat is dan ook weer niet de bedoeling,..

een oplossing is palen verwijderen en verwijderd houden net als andere laster en smaad zoals die van ene wim .,. weet je nog .. en niet van wim kok want dat is net als geert wilders een politicus en die mogen geestelijk gestoord zijn sinds de nazi campagne van Hitler weet je nog.. politici zijn vaak debiele borderliners die doordraven met hun kijk op de maatschappij zonder rekening te houden met de
medemens.. net als narcistisch egocentrisch academisch schorem dat de maatschappij belast met witte boorden criminaliteit en die staatskas met 500 miljard schuld nog
eens willen vergroten met hun graai .. dus geen paaltje is gratis....
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.