abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Re...
In 2017 bestond de gemeente Ooststellingwerf 500 jaar. Dit is in alle de...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Dorpen

Stellingwerfse cheerleaders gaan naar de Olympische Spelen

Geplaatst op zaterdag 6 januari 2018 16:58
  • Winterspelen 2018 PyeongChang in Zuid-Korea. © Artizzl Media / Peter Nefkens

pinterestmail

Appelscha/Noordwolde/Wolvega - Vijf meiden uit Wolvega, Noordwolde en Appelscha gaan naar de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.

Cheerleaders Anna-Lynn Oostra, Caitlin De Jong, Margreet Steg en de zusjes Femke en Hilde Vliegendehond maken onderdeel uit van een team van de Frisian Cheer Stars en de Ultimate Stunt Cheersquad. Deze twee teams domineren al jaren de top van het cheerleaden op nationaal en internationaal niveau.

De Dutch Cheerleading Association, de officiële bond voor Cheerleading- & Cheerdance in Nederland, heeft beide teams, afkomstig uit Friesland en Overijssel, gekozen om samen als een team, Nederland te vertegenwoordigen bij performances tijdens de award ceremonies, Olympische wedstrijdlocaties, straatparades, de sluitingsceremonie en een Cheerleading wedstrijd met teams uit andere landen. Cheerteams uit Noorwegen, Rusland, Duitsland, Zwitserland, Canada en Amerika nemen hier ook aan deel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.