abonneer nu
dossiers
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het Ecomunitypark is een concept voor de huisvesting van bedrijven en ke...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Dorpen

Dieven roven kleding goed doel

Geplaatst op donderdag 8 februari 2018 14:40
Laatste wijziging: 8 februari 2018 14:50
  • © Henk Vondeling

pinterestmail

Appelscha - Twee dieven hebben zaterdagmiddag zo’n vijftien tassen vol kleding van het goede doel afgenomen. De kledingen stond naast de defecte kledingcontainer van het Leger des Heils op de parkeerplaats van de Steegdenhal. Deze ondergrondse kledingcontainer werd net voor de jaarwisseling in brand gestoken en is sindsdien onbruikbaar.

Naast het op slot zittende inzamelpunt worden tassen kleding gedeponeerd, zodat de kleding toch opgehaald kan worden voor het goede doel. Een man en een vrouw van om en nabij de 25 jaar openden de tassen met kleding, waarna de verslaggever van deze krant polshoogte nam. ‘Wij hebben geen geld en hopen hier wat kleding te vinden’, was hen antwoord. Toen de verslaggever een uur later opnieuw langs de kledingcontainer liep, waren alle tassen verdwenen en is het inzamelen voor niets geweest. Omrin, die de kledingcontainer beheert zegt dat dit niet de bedoeling is en gaat werk maken van de defecte container.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.