abonneer nu
dossiers
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Dorpen

Greppeltocht Fochteloo koud, maar succesvol

Geplaatst op maandag 5 maart 2018 13:53
  • © Janny Janssen

pinterestmail

Fochteloo - Ondanks de barre kou ging de geplande greppeltocht van Fochteloo afgelopen zaterdag toch door. Er deden negen teams mee uit Fochteloo en omgeving.

De teams werden 's avonds in een geblindeerd busje én geblinddoekt vervoerd naar een plek in de buurt van het museum in Veenhuizen en moesten ongezien Fochteloo weer proberen te bereiken. De leden van de AC de Korhoenders probeerden de teams te spotten, waarbij ze strafpunten uitdeelden. Het team met de minste strafpunten en de snelste tijd werd winnaar.

Drie uren

De meeste teams waren binnen drie uren terug op de basis in Café 't Korhoen en er waren weinig strafpunten uitgedeeld. De tocht was ondanks de kou  en een paar natte voeten na, goed verlopen. De prijsuitreiking was vervolgens in het café.

Eerste werd het team de Glitteronderbroeken, samengesteld uit verschillende omliggende dorpen. Het team Rico van de voetbbalvereniging JVO uit Oosterwolde werd tweede. De derde plaatas was voor het team van de autocross, de Natte Honden. Na de prijsuitreiking kon men zich verder opwarmen met DJ Frits.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.