abonneer nu
dossiers
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Dorpen

Bedrijfsunits Appelscha naderen voltooiing

Geplaatst op donderdag 8 maart 2018 12:55
  • © Gerben Welles

pinterestmail

Appelscha - Het project met multifunctionele bedrijfs- en opslagunits aan de Industrieweg loopt voortvarend. Twee van de drie te realiseren gebouwen zitten momenteel in de afrondende bouwfase.

Er wordt, ondanks de weersomstandigheden, door Bouwbedrijf Doornenbal hard gewerkt om op korte termijn de units over te dragen aan de kopers. Deze twee gebouwen zijn volledig verkocht. Het derde, dit jaar nog te realiseren gebouw met units in verschillende afmetingen, is nu in de verkoop.

De zes units variëren van 75 vierkante meter tot 225 vierkante meter vloeroppervlak. Een verdiepingsvloer is mogelijk voor extra ruimte. Inmiddels zijn er al enkele serieuze opties op een unit genomen. ‘We hopen dat de laatste vier units binnenkort ook verkocht worden, zodat de laatste fase ook opgestart kan gaan worden’, zegt Gerben Welles, de initiatiefnemer van het project.

Indien koop een stap te ver is bestaan er ook huurmogelijkheden voor een unit van 50 tot 100 vierkante meter. Kijk voor meer informatie op: wwww.bedrijfsunitsappelscha.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.