abonneer nu
 
...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
...
...
...
Dorpen

IJsclub De Friese Grens deelt prijzen uit

Geplaatst op zondag 11 maart 2018 12:10
  • Het bestuur en de prijswinnaars. © Klaas de Groot

mail

Appelscha - Gelukkig konden vele Appelschasters tijdens de afgelopen vorstperiode genieten van de ijsbaan. Het uitzonderlijke weer eind februari / begin maart bracht ongeveer 1100 mensen naar de ijsbaan in een kleine drie dagen.

Het bestuur van IJsclub De Friese Grens had voor de verandering een gratis verloting voor leden bedacht en de ondernemers Kramer, Mulder en Montagebedrijf Friesland hadden prijzen beschikbaar gesteld. Afgelopen zaterdag was de prijsuitreiking onder het genot van een drankje.

De hoofdprijs, een leven lang gratis schaatsen slijpen, werd gewonnen door Sven van Os. Zijn moeder, Janneke Mulder, nam de prijs in ontvangst. Het levensmiddelenpakket werd gewonnen door Thirza Dijkstra en deze werd overhandigd aan haar door de directeur van Montagebedrijf Friesland, Theun Herder.

Mulder had een aantal sneeuwschuiven beschikbaar gesteld; De Jong nam er eentje van in ontvangst, de overige prijswinnaars konden helaas niet aanwezig zijn.

De ijsclub zelf had een gratis vijfjarig abonnement beschikbaar gesteld. Dit werd, hoe kun je het bedenken, uit dik 1000 lootjes gewonnen door Janneke Mulder, inderdaad de moeder van Sven. Een knipbeurt van kapsalon Emiel Bosma werd gewonnen door Anna Backx, zij kon helaas de bon niet in ontvangst nemen.

Al met al kan de ijsclub terug zien op een geslaagd seizoen. Het water is inmiddels van de ijsbaan en het bestuur en alle vrijwilligers hopen op een mooi seizoen 2018-2019.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...