abonneer nu
 
...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
...
...
...
Dorpen

Appelscha is zomerklaar

Geplaatst op zaterdag 7 april 2018 15:56
  • © NDC Mediagroep

mail

Appelscha – Het toeristische seizoen staat weer voor de deur en daarmee tal van activiteiten. Het mooie weer lokt al vele bezoekers naar Appelscha. De horeca-eigenaren doen er alles aan om de ondernemingen er voor het nieuwe seizoen weer spik en span uit te laten zien.

Nieuwe banken sieren terrassen, kleurrijke bloemen krijgen een plekje in plantenbakken, terrassen worden met een hogedrukspuit onder handen genomen, andere terrassen worden aangelegd, hier en daar past de ondernemer de uitstraling van het pand aan door het plaatsen van een schutting of een nieuwe parkeerplaats en menukaarten worden veranderd. Iedereen is wel met iets bezig om het nieuwe seizoen weer fris in te gaan.

Afgelopen weekend was er amper een parkeerplaats te vinden in Appelscha en het vlakbij gelegen Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Er was vanuit de toeristische hoek geen wanklank te horen.

Ook vanuit de lokale overheden is er veel tijd en geld geïnvesteerd in het toerisme. De bosbergtoren kreeg een verrekijker, wandel- en fietspaden werden aangelegd, de Hein Maderroute kreeg vorm, waarbij tal van werken van de kunstenaar te bewonderen zijn door de hele gemeente en de afrit van de N381 werd verbeterd voor de veiligheid. Het is slechts een kleine greep uit de vele aanpassingen in het toeristische gebied. Er zijn tal nieuwe mogelijkheden en Appelscha regio 3.0 is volop in ontwikkeling, dus laat de zomer maar komen.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...