abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Dorpen

Handen uit de mouwen bij obs De Stelling

Geplaatst op zondag 8 april 2018 17:08
  • © Obs De Stelling

  • © Obs De Stelling

  • © Obs De Stelling

pinterestmail

Makkinga - Bij obs De Stelling in Makkinga werden zaterdag de handen uit de mouwen gestoken. Het schilderwerk, dat eigenlijk op 10 maart tijdens NLdoet had moeten gebeuren maar toen vanwege de slechte weersvoorspellingen werd uitgesteld, kon nu eindelijk worden opgepakt.

Het was prachtig weer en vanaf 9.00 uur was er een mooi aantal ouders en leerlingen dat buiten aan de slag kon. Op de pleinen en in de tuinen was er genoeg werk te doen. De pleinschilderingen werden opgefrist, hekwerk hersteld, nieuw zand in de zandbak gedaan, bankjes gerepareerd en in de beits gezet en er  werd heel veel blad opgeruimd.

Ook leerlingen van de school staken de handjes uit de mouwen en hielpen bij het verven van de pleinschilderingen. Binnen werden de bergingen door de leerkrachten opgeruimd. Dit was een mooie gelegenheid om eens te kijken wat er niet meer gebruikt werd en wat weg kon.

Twee aanhangwagens met afval en één met blad werden naar de milieustraat gebracht. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. Er is op één ochtend heel veel werk verzet en het ziet er allemaal weer netjes uit. 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.