abonneer nu
 
...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
...
...
...
Dorpen

'Uitrit niet zoals het moet'

Geplaatst op dinsdag 10 april 2018 19:37
  • © Henk Vondeling

mail

Appelscha - De Terwisscha-afrit van de N381 is onlangs opgewaardeerd tot een veiligere situatie. Echter is dit lang niet naar wens van de gebruiker. Plaatselijk Belang Appelscha vindt de situatie ook nog steeds slecht en onoverzichtelijk.

‘Het is nog niet zoals het hoort’, zegt Gjalt de Haan, voorzitter van Plaatselijk Belang Appelscha. ‘En de weg kan ook niet veel anders worden dan nu. Er is erg weinig ruimte op die plek.’

Plaatselijk Belang Appelscha geeft te kennen dat er eerder een ander ontwerp was voor het viaduct. Toen dit plan is omgegooid is er niet meer gelet op de overzichtelijkheid door de provincie Fryslan. Niet alleen het Terwisscha-viaduct is een veiligheidsknelpunt. Ook bij Donkerbroek en Wijnjewoude ondervinden automobilisten hinder van de onoverzichtelijkheid.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
10 Apr 2018 20:12
Wim Hofstra
60 cm verhogen dan kijk je over de leuning heen zoals ik eerder zei ,maar het maakt niet uit hoor kwak er nog maar zo,n portie geld tegen aan, het is toch niet hun eigen geld ,de burger betaald toch wel.
Hebben die heren daar nu zo lang voor naar school gemoeten?
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...