abonneer nu
 
...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
...
...
...
Dorpen

Heijmans maakt beste kans op werk N381

Geplaatst op vrijdag 13 april 2018 12:13
  • © Rens Hooyenga

mail

Donkerbroek - Dit najaar start de extra verdubbeling van de N381 tussen Donkerbroek en Oosterwolde. De provincie wil het werk gunnen aan Heijmans Infra B.V.

Het bedrijf wordt dan verantwoordelijk voor het uitvoeren van de aanpassing van vijf ongelijkvloerse kruisingen en de aanleg van de tweede rijbaan. Halverwege 2020 moet het werk aan de N381 klaar zijn.

Proces gunning

Vijf bedrijven deden in december hun aanbieding. Twee daarvan hebben zich tijdens de selectiefase teruggetrokken en geen inschrijving ingediend. De andere drie partijen zijn na de inschrijving beoordeeld op hun aangeboden kwaliteit en hun prijs. Heijmans Infra B.V. heeft volgens de provincie de hoogste score op de kwaliteit en de laagste prijs. Daarmee hebben zij de opdracht gewonnen. Na deze voorlopige gunning krijgen de bedrijven die de opdracht niet gegund hebben gekregen, tot begin mei de gelegenheid om bezwaar te maken tegen de gunningsbeslissing.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...