abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Dorpen

Remco Aalbers uit Fochteloo kandidaat Boer zoekt Vrouw

Geplaatst op zondag 13 mei 2018 20:25
  • © Henk Vondeling

pinterestmail

Fochteloo – Remco Aalbers (28) uit Fochteloo is één van de kandidaten van het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. In de eerste uitzending stellen tien naar liefde hunkerende boeren zich voor.

De identiteit van de deelnemers van het programma dat door miljoenen Nederlanders wordt gevolgd is lang geheim gebleven. Na deze voorstelronde mogen geïnteresseerde dames brieven schrijven, waarna Remco in uitzending twee een paar dames mag uitnodigen.

‘Het is erg spannend’, vertelt Remco, die zich al eerder op grappige wijze aan de Boer-zoekt-Vrouw-koningin, Yvon Jaspers, had voorgesteld. Hij was aanwezig tijdens een bijeenkomst van Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) Noord, de organisatie voor de belangenbehartiging voor agrarische ondernemers. Remco werd tijdens de bijeenkomst in de Lawei in Drachten op het podium geroepen omdat hij vrijgezel was en bleek daar meteen een goede kandidaat voor de datingshow. Hij kreeg vaak de lachers op zijn hand.

‘Ik ben erg benieuwd wat het mij zal brengen’, zegt hij gespannen. ‘Ik kijk vanaf minuut één.’ De twintiger was meteen vanaf het begin van de uitzending in beeld. Remco is mede-eigenaar van Maatschap Aalbers aan het Noordeinde in Fochteloo. Hij houdt daar ruim honderd koeien.

Hoeveel brieven de inwoner uit Fochteloo zal krijgen wordt duidelijk tijdens de vervolguitzending.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.