abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Dorpen

Kort ritje voor drifter

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 17:14
  • ignore touch
pinterestmail

Appelscha - Een 32-jarige inwoner van Appelscha is donderdagmiddag flink op de koffie gekomen toen hij een stukje ging driften in een auto van een 47-jarige man uit Zuidlaren. Dat deed hij op de parkeerplaats van Café Hulst aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Het werd een kort tochtje..

Toen hij het gas intrapte en wat sporen neerzette, kwam hij al snel tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Hij knalde met de voorzijde van de BMW tegen de achterzijde van een geparkeerde rode Renault Megane met schade aan beide voertuigen tot gevolg.

De politie kwam ter plaatse om de boel af te handelen. Het bleek dat de APK van de auto al bijna een jaar was vervallen. Ook was de eigenaar van de BMW nie tin het bezit van een wet aansprakelijkheidsverzekering. De politie heeft de Belastingdienst ingelicht. De politie deelde dan ook diverse boetes uit. Hoe de schade-afhandeling een vervolg kreeg is onbekend.

Een bekende van de Appelschaster heeft de auto opgehaald. Hij bekende schuld en kon zichzelf wel voor zijn kop slaan.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.