abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Dorpen

Kort ritje voor drifter

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 17:14
  • ignore touch
pinterestmail

Appelscha - Een 32-jarige inwoner van Appelscha is donderdagmiddag flink op de koffie gekomen toen hij een stukje ging driften in een auto van een 47-jarige man uit Zuidlaren. Dat deed hij op de parkeerplaats van Café Hulst aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Het werd een kort tochtje..

Toen hij het gas intrapte en wat sporen neerzette, kwam hij al snel tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Hij knalde met de voorzijde van de BMW tegen de achterzijde van een geparkeerde rode Renault Megane met schade aan beide voertuigen tot gevolg.

De politie kwam ter plaatse om de boel af te handelen. Het bleek dat de APK van de auto al bijna een jaar was vervallen. Ook was de eigenaar van de BMW nie tin het bezit van een wet aansprakelijkheidsverzekering. De politie heeft de Belastingdienst ingelicht. De politie deelde dan ook diverse boetes uit. Hoe de schade-afhandeling een vervolg kreeg is onbekend.

Een bekende van de Appelschaster heeft de auto opgehaald. Hij bekende schuld en kon zichzelf wel voor zijn kop slaan.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
17 Mei 2018 10:25
Janco Posthumus
Misschien leuk en aardig om te benoemen dat de eigenaar van het plaatselijke café waar dit voorval zich ongeveer plaatsvond de bestuurder nog heeft geholpen aan het verkrijgen van brandstof aangezien hij daar zonder stond. Stank voor dank kun je wel zeggen.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.