abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Re...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Dorpen

N919 wringt zich in bocht

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 19:25
  • © Rens Hooyenga

pinterestmail

Oosterwolde - De doorgaande route over de N919 door de Weperpolder van Oosterwolde naar Veenhuizen wordt momenteel helemaal omgegooid. Omdat het meeste verkeer afslaat richting Haulerwijk, is ervoor gekozen om van die afslag een bocht te maken.

Straks loopt de doorgaande weg dus richting Haulerwijk in plaats van Veenhuizen. Aannemer Koninklijke Oosterhof Holman is maandag met de werkzaamheden aan het kruispunt Weperpolder gestart. Het gaat om de afslag richting Haulerwijk (N918). Het doel van de werkzaamheden is het kruispunt verkeersveiliger maken.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het nodig om het kruispunt af te sluiten voor het verkeer. Deze sluiting duurt tot en met 1 juni. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Voor fietsers blijft het kruispunt open. Voor lijnbussen legt de aannemer een tijdelijke weg (bypass) aan. Dit wordt begeleid door verkeersregelaars.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.