abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Dorpen

Hier besteedt Lintjo de opbrengst van boekenmarkt aan

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 16:35
  • Boekenmarkt. © BUN/ Klaas de Groot

pinterestmail

Oldeberkoop - Korfbalvereniging Lintjo houdt zaterdag voor de zestiende keer een boekenmarkt.

Al jaren is de opbrengst van de boekenmarkt door de korfbalvereniging voor een kunstgrasveld gereserveerd. Nu deze wens gerealiseerd is, is de opbrengst voor het onderhoud en de afschrijving van het kunstgrasveld.

Zesduizend exemplaren

Via diverse kanalen is de Berkoper organisatie erin geslaagd opnieuw veel boeken in te zamelen. Geschat wordt dat er zaterdag rond de zesduizend exemplaren, zoveel als mogelijk gesorteerd, te koop worden aangeboden. Het assortiment is compleet nieuw ten opzichte van het aangeboden waar van vorig jaar. Daar heeft Lintjo afstand van gedaan. De ervaring heeft geleerd dat vele verzamelaars na een bezoek aan Oldeberkoop hun verzameling weten te complementeren. De organisatie verwacht dan ook dat al voor de klok van tienen vele liefhebbers in de rij staan. Daarnaast verwacht Lintjo dat veel mensen de mogelijkheid benutten om voor een paar euro boeken in te slaan voor de komende vakantieperiode. Om 12.30 uur, als de boekenmarkt is afgelopen, zijn enige duizenden exemplaren verkocht.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.