abonneer nu
dossiers
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Dorpen

De Trede zet de tent op zijn kop

Geplaatst op maandag 9 juli 2018 11:34
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

pinterestmail

Haule - De kinderen van groep 7 en 8 van basisschool ‘De Trede’ presenteerden de musical ‘De tent op z’n kop’. In dorpshuis ‘De Mande’ werd het publiek meegenomen naar een Spaanse camping.

Het verhaal ging over Carlos Olé, een echte Spanjaard, die samen met zijn vrouw Marloes een camping heeft. De camping loopt echter niet zo goed, de laatste gasten vinden het er saai en willen weg, maar wanneer er dan een bus vol met vakantiegangers een klapband krijgt voor de camping, biedt dit kansen voor de campingeigenaar. Eigenlijk waren de passagiers op weg naar het luxe resort Zonnebeek van Alejandra, de zus van Carlos. De familie Olé vangt de gasten op en dat brengt Carlos op een idee. Hij doet net of de vakantiegangers al op Zonnebeek zijn. Werkt Carlos zich daarmee in de nesten of wordt de camping toch een succes?

Woordgrappen

De kinderen hebben maanden gerepeteerd. Het decor, de kleding en grime was geregeld door ouders. De vele woordgrappen zorgden voor veel hilariteit in de zaal. De oudervereniging verzorgde in de pauze een verloting met onder meer bakkerspakketten.

  • gallerij afbeelding

    © Eigen foto

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.