abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Dorpen

Kerstmarkt krijgt vervolg

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 09:52
  • © Klaas de Groot

pinterestmail

Appelscha - De Kerstmarkt en Winterbraderie in Appelscha worden dit jaar gehouden op zondag 9 december van 12.00 tot 18.00 uur.

De organisatie is dit jaar in handen van Stichting Algemene Activiteiten Appelscha (SA3) in samenwerking met de  Historische vereniging van Appelscha (HVA) en organisatiebureau Vitalis. Het evenement wordt weer gehouden op de Boerestreek vanaf de Hoolten Klinte, langs de bosrand richting de muziekkoepel. Diverse activiteiten en amusement gaan samen met de omringende horeca/terrassen zorgen voor de nodige sfeer en gezelligheid, zowel op de Kerstmarkt, in de muziekkoepel als in de Hoolten Klinte.

Voor de deelnemers uit de regio Appelscha is er weer een speciaal tarief vastgesteld voor het meedoen aan deze Kerstmarkt. Voor verenigingen, stichtingen en landelijke goede doelen is het tarief nog goedkoper. Aanmelden kan via 0613415657 en of secretariaat@sa3.nl. Aanmelden kan tot 27 november.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.