abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Tehvid Huzejrovic (51) kwam in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 aug...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Dorpen

Kerstmarkt krijgt vervolg

Geplaatst op Thursday 6 December 2018 09:52
  • © Klaas de Groot

pinterestmail

Appelscha - De Kerstmarkt en Winterbraderie in Appelscha worden dit jaar gehouden op zondag 9 december van 12.00 tot 18.00 uur.

De organisatie is dit jaar in handen van Stichting Algemene Activiteiten Appelscha (SA3) in samenwerking met de  Historische vereniging van Appelscha (HVA) en organisatiebureau Vitalis. Het evenement wordt weer gehouden op de Boerestreek vanaf de Hoolten Klinte, langs de bosrand richting de muziekkoepel. Diverse activiteiten en amusement gaan samen met de omringende horeca/terrassen zorgen voor de nodige sfeer en gezelligheid, zowel op de Kerstmarkt, in de muziekkoepel als in de Hoolten Klinte.

Voor de deelnemers uit de regio Appelscha is er weer een speciaal tarief vastgesteld voor het meedoen aan deze Kerstmarkt. Voor verenigingen, stichtingen en landelijke goede doelen is het tarief nog goedkoper. Aanmelden kan via 0613415657 en of secretariaat@sa3.nl. Aanmelden kan tot 27 november.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.