abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Voor verslaggever Cindy Grootenhuis is eigen haard goud waard. Ze pieker...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Dorpen

Jarige De Klimop houdt reünie

Geplaatst op vrijdag 8 februari 2019 08:34
  • © Hendrik Betten

pinterestmail

Langedijke - Jeugdvereniging de Klimop uit Langedijke bestaat 50 jaar. Dat viert de vereniging met een reünie.

In 1969 werd vanuit het dorpsbelang gevraagd om een vereniging voor de jongeren in het dorp op te zetten. Vijf jongeren uit Langedijke kregen de taak hier mee te beginnen. Het plan was dat ze activiteiten voor de jeugd uit Langedijke gingen organiseren.

In het eerste jaar werd onder andere een playbackavond gehouden. Hierna werden er nog spelmiddagen, oud en nieuw feestjes, carnaval en paasvuren georganiseerd.

Klimop feestdagen

Het gouden jubileum van de Klimop gaat niet ongestoord voorbij. Tijdens de Klimop Feestdagen, beter bekend van het Fout Feest op Goede Vrijdag en het Paasfeest, is er een reünie. Deze is bedoeld voor iedereen die nu of vroeger bij de Klimop zat. Speciaal voor de reünie is er een commissie in het leven geroepen. Deze commissie is al maanden bezig met de voorbereidingen.

De reünie van de Klimop is op 20 april. Aansluitend op de reünie is er het voor iedereen toegankelijke Paasfeest.

Leden en oud leden kunnen zich vanaf 18 februari aanmelden voor de reünie. Dit kan via www.deklimoplangedijke.nl/dereunie

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.