abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Plus Artikelen
WOLVEGA - Stefan Schoonhoven stond ook vrijdagavond weer in de winnaarsr...
Appelscha – Natuurbeheerders, gemeenten en de brandweer moeten elkaars...
Ravenswoud - Het loopbruggetje Hooghout in Ravenswoud is gesloten. Na on...
Donkerbroek - De werkgemeenschap Oosterwolde e.o. - de predikanten en pa...
Oosterwolde

Local heroes trekken veel publiek

Geplaatst op maandag 16 april 2018 13:29
  • © De Kortsluiting

  • © De Kortsluiting

pinterestmail

Oosterwolde - Stichting De Kortsluiting is zeer tevreden over de opkomst bij Local Heroes, een muziekavond, waarbij alleen lokaal talent het podium beklimt. Het was de eerste keer dat de stichting het evenement organiseerde.

De sfeervolle klassieke theaterzaal in Fletcher Hotel-Restaurant ‘De Zon’ was afgelopen zaterdagavond omgetoverd tot dé poptempel van Ooststellingwerf. Het was even spannend, maar de opkomst tijdens de eerste in de serie Local Heroes was een groot succes. De zaal was nagenoeg vol en uit de vele enthousiaste reacties na afloop kon opgemaakt worden dat het een groot succes was. Het evenement trok meer dan honderd bezoekers. 'We kijken hier met gepaste trots op terug', vertellen de mannen van De Kortsluiting.

De twee lokale bands Joey and the Cliffhangers en Orange River verzorgden de avond. De sfeer zat er goed in en er werd  volop meegezongen en gedanst. De eerstvolgende Local Heroes-sessie zal worden gehouden op vrijdag 1 juni in Grand Café Stationsplein 2 onder de naam Spring Break Party. Meer informatie hierover, zie: www.dekortsluiting.nl. De Kortsluiting heeft overigens nog meer events in het vooruitzicht.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.