abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Plus Artikelen
WOLVEGA - Stefan Schoonhoven stond ook vrijdagavond weer in de winnaarsr...
Appelscha – Natuurbeheerders, gemeenten en de brandweer moeten elkaars...
Ravenswoud - Het loopbruggetje Hooghout in Ravenswoud is gesloten. Na on...
Donkerbroek - De werkgemeenschap Oosterwolde e.o. - de predikanten en pa...
Oosterwolde

Jongens vernielen autospiegels

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 12:45
  • ignore touch
pinterestmail

Oosterwolde - De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een melding over een vernieling aan een auto aan de Nanningaweg in Oosterwolde.

Toen de politie ter plaatse was, bleken de spiegels van het voertuig vernield. Het ging om een personenauto. Meerdere getuigen verklaarden dat twee jongens de boosdoeners waren en dat zij weggefietst waren richting het Stellingwerf College. Later bleek dat ook de spiegels van een bestelbusje iets verderop gesneuveld waren.

Het ging om een jongen met grijs shirt. De tweede jongen droeg een petje. De politie trof even verderop een groepje van vier jongeren aan. Zij hadden niets met de baldadigheid te maken. Ook hadden zij niets van de vluchtende jongens waargenomen.

Van de eigenaar van een auto aan de Hoge Haer kwam ook een melding van vernielingen aan haar auto. Ook van deze personenauto werden de spiegels vernield. Dit zou hebben plaatsgevonden rond dezelfde tijd. De politie zoekt de daders. Wie meer weet van de vernielingen of van de daders, kan zich melden bij de politie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.