abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Tehvid Huzejrovic (51) kwam in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 aug...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Plus Artikelen
Oldeberkoop – Joke Hollander deed vrijdagavond een opmerkelijke vondst...
Oosterwolde – Voor de dodelijke schietpartij eind augustus vorig jaar ...
Noordwolde – Op woensdagmiddag was de officiële start van de tweedaag...
Makkinga – In de landerijen van Makkinga staat een boerderij die de na...
Oosterwolde

Programma van de Volksloop is rond

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 15:43
  • © Klaas de Groot

pinterestmail

Oosterwolde - Het programma voor de Volksloop Ooststellingwerf is rond.

Naast de diverse looponderdelen is er vrijdag 13 juli rond het parcours tussen Appelscha en Oosterwolde van alles te doen. Om 18.00 uur begint het programma met muziek van Slagwerkgroep Syncoop op het podium bij Trambaan8 in Oosterwolde. Daar verzorgt om 18.40 uur Olga Commandeur een warming up. Om 19.00 uur is er langs de Houtwal in Oosterwolde muziek van DJ Arne en treedt ook dansgroep Brigitte Hoogkamp op.

Jeugd en G-loop

De jeugd tot en met 6 jaar start om iets na 19.00 uur aan de Volksloop. De start is op het Stationsplein in Oosterwolde. Kort daarop volgen de andere jeugdcategorieen. Om 19.15 uur begint de G-loop, waarna de prijsuitreiking en een optreden van Tsjuster Rocksum volgt.

Boerestreek

Vanaf 19.45 uur is er op de Boerestreek in Appelscha een optreden van het Smeilorkest. Om 20.00 uur helpt Olga Commandeur de deelnemers aan de vier mijl de spieren los te maken. De Volksloop Ooststellingwerf start om 20.30 uur vanaf de Boerestreek. Langs het parcours is er muziek van het Smeilorkest, Harmonievereniging Oosterwolde en Djambee. Om 21.20 uur verzorgt Syb van der Ploeg, die ook meeloopt, een optreden bij Trambaan8. Sookie Sookie en Tsjuster Rocksum sluiten de avond muzikaal af.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.