abonneer nu
dossiers
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Appelscha - Zuidoost Friesland moet door toeristen als één aantrekkeli...
Oosterwolde - Wie aan ’t JOP denkt, heeft al snel een beeld van rokend...
Oosterwolde - Sinds 4 februari is het mogelijk om met terugwerkende krac...
Donkerbroek - Dorpsbelang Donkerbroek hoopt dit jaar concrete stappen te...
Oosterwolde

Programma van de Volksloop is rond

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 15:43
  • © Klaas de Groot

pinterestmail

Oosterwolde - Het programma voor de Volksloop Ooststellingwerf is rond.

Naast de diverse looponderdelen is er vrijdag 13 juli rond het parcours tussen Appelscha en Oosterwolde van alles te doen. Om 18.00 uur begint het programma met muziek van Slagwerkgroep Syncoop op het podium bij Trambaan8 in Oosterwolde. Daar verzorgt om 18.40 uur Olga Commandeur een warming up. Om 19.00 uur is er langs de Houtwal in Oosterwolde muziek van DJ Arne en treedt ook dansgroep Brigitte Hoogkamp op.

Jeugd en G-loop

De jeugd tot en met 6 jaar start om iets na 19.00 uur aan de Volksloop. De start is op het Stationsplein in Oosterwolde. Kort daarop volgen de andere jeugdcategorieen. Om 19.15 uur begint de G-loop, waarna de prijsuitreiking en een optreden van Tsjuster Rocksum volgt.

Boerestreek

Vanaf 19.45 uur is er op de Boerestreek in Appelscha een optreden van het Smeilorkest. Om 20.00 uur helpt Olga Commandeur de deelnemers aan de vier mijl de spieren los te maken. De Volksloop Ooststellingwerf start om 20.30 uur vanaf de Boerestreek. Langs het parcours is er muziek van het Smeilorkest, Harmonievereniging Oosterwolde en Djambee. Om 21.20 uur verzorgt Syb van der Ploeg, die ook meeloopt, een optreden bij Trambaan8. Sookie Sookie en Tsjuster Rocksum sluiten de avond muzikaal af.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.