abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Veel scholen zijn hun oorspronkelijke bestemming kwijt. Wat gebeurt er nu?
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Nijeberkoop - Thomas Azier (31) groeide op in Nijeberkoop, het kleinste ...
Langedijke – Het is dit jaar precies vijftig jaar geleden dat jongeren...
Appelscha – In de voormalige bioscoop in het Buitencentrum van het Dre...
Appelscha-boven – Al staande voor het gebouw lijkt het nog steeds also...
Oosterwolde

Wat heeft provincie Stellingwerven te bieden?

Geplaatst op vrijdag 15 maart 2019 11:16
  • © Wieke Eiting

pinterestmail

Oosterwolde - In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen houdt de lokale Omroep Odrie zaterdag 16 maart in de raadszaal van het gemeentehuis in Oosterwolde een verkiezingsdebat.

Aan het debat doen lijsttrekkers, kandidaten op de diverse lijsten en de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Ooststellimgwerf mee.

Onderwerpen die leven

Veertien politici uit Fryslan en de Stellingwerven schuiven aan om in de twee uur durende uitzending, met als thema ‘Wat hebben Provinciale Staten de Stellingwervers te bieden’, in een aantal blokken aan de tand te worden gevoeld’. Het thema is toegespitst op onderwerpen die leven onder de inwoners van Ooststellingwerf en die in de partijprogramma’s worden weergegeven. Onder meer duurzaamheid en klimaat, landbouw, leefbaarheid en het Stellingwarfs komen aan bod.

Anne Schelhaas uit Blesdijke, Hennie Duin-Stoker uit Oosterwolde, Joke de Boer uit Oosterwolde, Michiel Schier uit Drachtstercompagnie, Sjerk Bruinsma uit Drachten, Rinus Buising uit Twijzel, Sietse Schukking uit Jirnsum, Jacob Baar uit Oosterwolde Herman Zwart uit Appelscha, Wolter Slager uit Makkinga,Tammo Munting uit Oosterwolde, Henk Vos uit Makkinga, Arènda Broersma uit Haule en Jelke Nijboer hebben hun deelname aan dit verkiezingsdebat toegezegd.

Het debat is te beluisteren op de lokale omroep Odrie en via Radio Weststellingwerf centraal. De verkiezingsuitzending is van 11.00 tot 13.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.