abonneer nu
dossiers
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Doede de Jong uit Appelscha strijdt al jarenlang voor de legalisering va...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
ignore touch
( Advertorial )
Katoen kennen we allemaal, maar heeft u ook bamboetextiel in uw kast liggen? Bamboe is net als textiel uitermate geschikt om kleding van te maken. En bamboe is erg duurzaam. En tijdens warme zomerdagen extra fijn en comfortabel ondergoed.
ignore touch
15-08-2018 om 10:17
Appelscha - Sinds de terugkomst van groenteboer Daan Woltinge naar Van Emstplein 6 is de ingang van Kapsalon Sija als van ouds weer naar de zijkant van het pand in Appelscha verplaatst.
ignore touch
08-08-2018 om 10:28
Oosterwolde – Een kapotte ruit, een nieuwe laklaag of schade aan de binnenkant van de auto? ABS Autoherstel Keuter helpt bij alle vormen van autoschade. Daarnaast verhuurt Keuter sinds kort auto’s, busjes en bestelwagens als Autohopper verhuurlocatie. ‘Er is geen goedkopere manier om een auto te huren.’
ignore touch
08-08-2018 om 09:34
Oosterwolde/Wolvega - Zorggroep Liante heeft haar gouden PREZO keurmerk voor alle locaties opnieuw kunnen prolongeren.
ignore touch
( Advertorial )
Ja, de zomervakantie is in volle gang. Zes weken heerlijk vrij en doen waar je zelf zin in hebt. Voor de kinderen dan.
ignore touch
03-08-2018 om 12:31
Boijl - Een primeur voor het Friese Woud in Boijl. De sauna biedt als eerste in het noorden Cryowelness aan. Door het extreem afkoelen van het lichaam of een klein gedeelte van de huid, kunnen verrassend veel aandoeningen worden hersteld. Daarnaast zorgt het voor een energieboost.
ignore touch
02-08-2018 om 09:25
Oosterwolde – Tijdens de warme dagen van de afgelopen weken zoeken velen verfrissing bij Vos & Zo. Naast de chocolaterie en theewinkel biedt de zaak een ijssalon met inmiddels twintig verschillende ijssoorten.
ignore touch
02-08-2018 om 08:24
Appelscha – Eten & Drinken Le Coq aan de Boerestreek in Appelscha heeft de menukaart aangepast. Zo zijn er momenteel onder meer een tapasplank en de eigen gesneden carpaccio te bestellen. ‘Wij willen met de komst van het naastgelegen Snackpoint Le Coq beide menukaarten wat meer van elkaar laten verschillen’, zegt eigenaar Frenno de Haan.
ignore touch
( Advertorial )
Steigerhout is een recycleproduct. Nadat het hout dienst heeft gedaan als steigerplank, is het erg geschikt voor een tweede leven. Van steigerhouten planken kun je namelijk robuuste en duurzame meubels maken. Of je er nu een tuinmeubel van maakt of juist een meubel om je interieur mee te verfraaien, het maakt niet uit, het kan allebei.
ignore touch
01-08-2018 om 09:22
Appelscha – De bouw van de energie neutrale woningen aan de Van Emstweg in Appelscha ligt mooi op schema. Deze week, net voor de bouwvak, wordt het dak erop gelegd.
ignore touch
26-07-2018 om 11:06
Appelscha – De Echte Bakker De Vent in Appelscha verkoopt steeds meer streekproducten met een toepasselijke streeknaam. De laatste aanwinst is de Grote Kale Duinen Koek.
ignore touch
26-07-2018 om 10:04
Appelscha – Als je aan glamping wil doen zit je sinds dit vakantieseizoen goed bij RCN de Roggeberg. De camping heeft twee veldlodges neergezet, luxe en geïsoleerde tenten die van alle gemakken zijn voorzien.
ignore touch
( Advertorial )
Niemand is onmisbaar. Totdat je de weer de zoveelste invaller moet inwerken. Of totdat je beste verkoper maanden lang is uitgeschakeld. Dan blijkt opeens in de praktijk dat niet iedereen zo makkelijk te vervangen is. Daarom beseffen steeds meer werkgevers dat het beter is om in te zetten op duurzame inzetbaarheid.
ignore touch
22-07-2018 om 16:05
Oosterwolde – Tattoo Studio Baroque aan de Stationsstraat in Oosterwolde zet nu ook piercings. Daarmee komt het bedrijf de vraag van de klant tegemoet. Naast het piercen, biedt de studio een groeiende variatie aan piercings en sieraden te koop aan.
ignore touch
18-07-2018 om 13:29
Oosterwolde – Ben Oostra, de directeur van E.L.S Kantoorefficiency in Oosterwolde is in het weekend van 7 juli met een bijzondere reden afgereisd naar Normandië. Als vooraanstaand lid van Charitable Trust Hill 112, het fonds om de heuvel in Normandië zo goed mogelijk aan te kleden als gedenkplek, heeft hij daar een nieuw oorlogsmonument gerealiseerd.
ignore touch
18-07-2018 om 12:28
Oosterwolde – Auto Kort heeft de werkplaatsactiviteiten van Siton Oosterwolde op het industrieterrein in Oosterwolde overgenomen. De garage biedt het autobedrijf meer ruimte en dus meer mogelijkheden. De showroom en de verkoop van Siton blijven bestaan.
ignore touch
18-07-2018 om 10:05
Donkerbroek - Sil’s Home in Donkerbroek bestaat dit jaar 25 jaar. Om dat jubileum te vieren houdt de zaak op zondag 29 juli een grote Franse brocantemarkt. Deze markt vindt plaats voor de winkel en omvat twintig stands.
ignore touch
( Advertorial )
Dat kan in Flevoland. Met een keuze uit wel meer dan 30 stranden is Flevoland een paradijs voor strandliefhebbers en watersporters en dat letterlijk allemaal om de hoek.
ignore touch
( Advertorial )
Bedrijven kunnen duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers niet langer negeren. Natuurlijk was het altijd al belangrijk dat oudere medewerkers zo lang mogelijk goed bleven functioneren. Maar inmiddels zijn duurzaam inzetbare medewerkers voor bedrijven van levensbelang.
ignore touch
( Advertorial )
Een container voor plastic, restafval, gft-afval en soms ook nog voor papier. Sommige huishoudens hebben zelfs twee containers voor een afvalsoort. Een doorn in het oog, zou je denken. Zeker wanneer ze in je voortuin staan, je ertegen aankijkt vanuit het keukenraam of vanaf je terras.
ignore touch
13-07-2018 om 15:51
Appelscha - Restaurant De Bosberg had vrijdagmiddag Mr. Frank Visser van de Rijdende Rechter over de vloer. Niet vanwege een geschil, hij kwam een kop koffie halen en een appeltaart van Gea's Appeltaart proeven.
ignore touch
12-07-2018 om 11:35
Ravenswoud - Wijnprofessor houdt op vrijdag 20 juli een wijnproeverij in de pluktuin van Nina Boonstra op Compagnonsweg 12 in Ravenswoud. De wijnen staan klaar om te proeven vanaf 13.00 uur, op het tijdstip waarop de tuin ook zijn poorten opent.