abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
ignore touch
13-02-2019 om 14:28
Oosterwolde – De 24-jarige René Ketelaar uit Oosterwolde heeft Sportcentrum Plaza Sportiva overgenomen van Henk Oosterloo (55). Sinds de twintiger er op zijn negentiende voor het eerst binnenstapte, is hij er niet meer weg te slaan.
ignore touch
13-02-2019 om 12:25
Oosterwolde – Praktikus Hobby, copy- en printservice is verhuisd naar Drie Stellingenweg 54 in Oosterwolde. De hobbyzaak met zeer ruime showroom ging er in oppervlakte een stuk op vooruit en een groot voordeel is nu ook dat alles in één ruimte zit.
ignore touch
13-02-2019 om 11:22
Oldeberkoop – Schoonheidssalon Bij Anneke geeft verwenmomenten weg aan vrouwen met kanker. Dat doet de salon tezamen met vierhonderd soortgelijke bedrijven door heel Nederland. ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook zeker als je ziek bent.’
ignore touch
06-02-2019 om 17:05
Oosterwolde – Diverse winkeliers uit het centrum van Oosterwolde hebben de handen ineengeslagen en voor de februarimaand twee ludieke acties op touw gezet. Er wordt vrijdag gestart met een Valentijnsactie, direct gevolgd door twee Dumpingdays.
ignore touch
06-02-2019 om 14:30
Oosterwolde – Cursisten zijn er laaiend enthousiast over: de fotocursus van fotograaf Martin Reidsma in Oosterwolde. ‘Hij is ontzettend duidelijk en als ik nadien nog vragen heb, kan ik kosteloos even langsgaan. Martin legt dan in alle rust nog eens uit wat ik moet doen’, zegt cursist Harm ter Schuur.
ignore touch
06-02-2019 om 13:15
Oosterwolde / Makkinga – Annelies Trox, lifecoach in Oosterwolde en Froukje van Duinen van Gezondheidspraktijk Elro in Makkinga zijn een samenwerking aangegaan om mensen met overgewicht te helpen met afslanken. De samenwerking heet Gelukkig Gezond.
ignore touch
06-02-2019 om 12:35
Appelscha – De Bosberg in Appelscha verduurzaamt met 108 zonnepanelen. De collectoren werden afgelopen weekend gemonteerd op het dak van de groepsaccommodatie.
ignore touch
( Advertorial )
Een hele bekende naam in de textielbranche is M.G. van Meel. Door het hoogwaardige maar betaalbare textiel en ondergoed is dit bedrijf sinds 1953 uitgegroeid tot groothandel in textiel. Toch is M.G. van Meel opvallend modern: de kledingcollecties zijn verantwoord en duurzaam. Dit terwijl de designs fris en modern zijn en het draagcomfort is optimaal.
ignore touch
( Advertorial )
Steeds meer mensen beginnen met een moestuin in het voorjaar. Want het is inspirerend om al vanaf het begin van het jaar je eigen groenten te zien groeien. Met een goede aanpak en de juiste zaden is het resultaat ernaar: deze groenten zijn veel smaakvoller en bovendien onbespoten.
ignore touch
30-01-2019 om 12:49
Wolvega - Verkeersschool Koopstra biedt sinds kort theorie- en praktijklessen aan op een nieuwe locatie. Er is daardoor meer mogelijk.
ignore touch
30-01-2019 om 11:48
Oosterwolde - De mooiste foto’s worden alleen gemaakt als de camera handmatig goed ingesteld is. Hoe dit moet, leren de deelnemers tijdens de cursussen fotografie van FRB Fotografie. Deze cursussen gaan binnenkort weer van start. Ook biedt FRB Fotografie cursussen fotobewerking.
ignore touch
( Advertorial )
Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U gebruikt uw ruimte optimaal en ook de stijl sluit perfect aan. Daarnaast geeft het voldoening om zelf een werkblad of aanrechtblad te monteren, niet in de laatste plaats door al het geld dat u hiermee bespaart. U kiest het beste hout uit en u zorgt voor een volwaardige afwerking.
ignore touch
( Advertorial )
Rood is de kleur van onder andere liefde, status, macht, moed en passie. Rood roept emotie op en is daarom de ideale kleur voor een loper bij een feestelijke gelegenheid. Een rode loper wordt al zo lang als wij ons kunnen herinneren ingezet tijdens evenementen en partijen.
ignore touch
23-01-2019 om 11:02
Oldeberkoop – Seksclub en bar De Huifkar is op zoek naar nieuwe dames van plezier. Om te reageren hoeft de nieuwe werknemer geen er ervaring te hebben, de ‘gastvrouw’ dient wel minimaal 21 jaar te zijn.
ignore touch
23-01-2019 om 10:58
Oosterwolde - Het verduurzamen van bestaande woningen is een must. Veel huiseigenaren staan voor de vraag wat er mogelijk is en hoe het te realiseren. De Rabobank denkt graag mee. ‘Je huis verduurzamen geeft financiële rust.’
ignore touch
17-01-2019 om 11:54
Oldeberkoop – Pannenkoekrestaurant ’t Koepelbos in Oldeberkoop is compleet vernieuwd. De boerderij was vier weken gesloten voor een grootse renovatie.
ignore touch
17-01-2019 om 10:13
Oosterwolde - Supermarkt Albert Heijn in Oosterwolde beschikt sinds donderdag over 'scan & go.' De verschillende vormen van zelfscan zijn gecombineerd in één betaalpaal waar alle zelfscan-klanten hun bezoek aan de winkel kunnen afronden.
ignore touch
10-01-2019 om 08:26
Regio - Dotinga Beveiliging uit Sneek heeft vanaf 1 januari de (ver)nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden van beveiligingssystemen overgenomen van Energiewacht Groep. De klanten bevinden zich in de regio’s Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.
ignore touch
09-01-2019 om 13:03
Oosterwolde - TRAMBAAN8 biedt vanaf januari een broodje hamburger of plankje met droge worst aan op de menukaart. Het rundvlees komt rechtstreeks van de boer om de hoek, boer Sinnige uit Appelscha.
ignore touch
09-01-2019 om 12:06
Makkinga – Logopedie- en dyslexiepraktijk Veelzeggend opende in december haar nieuwste vestiging in Makkinga. Het bedrijf dat onder de huidige naam sinds april 2011 bestaat heeft inmiddels acht filialen in Oost- en Weststellingwerf, waaronder drie in Wolvega, één in Appelscha en één in Oldeberkoop.