abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Re...
In 2017 bestond de gemeente Ooststellingwerf 500 jaar. Dit is in alle de...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
ignore touch
17-01-2018 om 17:23
Appelscha - Winanda's Jaargetijden heeft zich aangesloten bij Fleurop. ‘Wij kunnen de klanten nu nog meer bieden’, zegt eigenaresse Winanda Udinga.
ignore touch
17-01-2018 om 10:57
Nijeberkoop - Dak- en gevelbeplating Visser B.V. en Montagebedrijf J. Visser zijn sinds kort verhuisd naar Nijeberkoop.
ignore touch
15-01-2018 om 11:39
Regio - ABD Renault is in 2017 voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’.
ignore touch
15-01-2018 om 08:42
Haulerwijk - Boonstra Transport uit Haulerwijk is sinds 4 januari TAPA TSR1 gecertificeerd. Met deze certificering is Boonstra de enige vervoerder in Noord-Nederland die aan deze strenge internationale eisen voor beveiligd vervoer voldoet.
ignore touch
( Advertorial )
We gaan massaal weer naar de sportschool en gezond eten heeft prioriteit nummer één. Althans, dat zijn de goede voornemens van velen voor het nieuwe jaar en we houden ze meestal maar kort vol.
ignore touch
10-01-2018 om 19:16
Oosterwolde - De Action in Oosterwolde gaat vrijdag voor het eerst open op de nieuwe locatie in Oosterwolde. Het nieuwe adres van de winkel luidt Stationsstraat 3.
ignore touch
10-01-2018 om 15:14
Haulerwijk - Ondernemer Jan Veenstra geeft weer invulling aan het riante pand op Norgerweg 6 in Haulerwijk. De winkel krijgt de naam 1.22, de breedte in centimeters van de te huren stelling.
ignore touch
10-01-2018 om 10:10
Oosterwolde - De Hulpmiddelenwinkel in Oosterwolde is overgenomen door Ingrid Veenstra-Cats.
ignore touch
( Advertorial )
Lage arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim, ontevreden medewerkers en conflictsituaties zijn een paar voorbeelden waar werkgevers tegenaan lopen. Het gevolg van deze personele risico’s zijn hoge personeelskosten.
ignore touch
( Advertorial )
Vernieuwen, onderscheiden en een unieke beleving aanbieden, wie wil dat niet? Als je in je café of restaurant niet je eigen merk bier hebt, loop je eigenlijk alweer achter de feiten aan.
ignore touch
04-01-2018 om 10:18
Makkinga - Een nieuw jaar, een nieuwe reeks cursussen edelsmeden. Margriet Moerenhout, de eigenaar van Atelier Silver & Stones houdt vanaf dinsdag 17 januari nieuwe cursussen in series van vier lessen.
ignore touch
03-01-2018 om 16:33
Oosterwolde - Frits en Jeannet Visser stoppen na 27 jaar met hun DA Drogisterij aan de Stationsstraat in Oosterwolde. Het echtpaar gaat met pensioen.
ignore touch
( Advertorial )
De barre wintertijd met hevige sneeuwval in Frankrijk is inmiddels gepasseerd. Het boekingsseizoen is van start gegaan.
ignore touch
( Advertorial )
Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een goed verloop van het re-integratietraject. Werkgevers lopen er vaak tegenaan om de re-integratie van een zieke werknemer goed vorm te geven. Gewoonweg omdat er veel verplichtingen bij komen kijken.
ignore touch
29-12-2017 om 10:16
Oosterwolde - Het gaat goed met Dagbesteding Noord in Oosterwolde. Wat als klein idee begon, bleek een gat in de markt.
ignore touch
28-12-2017 om 16:12
Appelscha - Kinderopvang Bellis in het röntgengebouw van het voormalig sanatorium in Appelscha is volledig verbouwd en klaar voor de opening op 1 januari.
ignore touch
( Advertorial )
Tijdens de koude wintermaanden vliegt zo’n voorraad brandhout er doorheen. Een sfeervol vuurtje hoort bij deze gezellige dagen maar dat kost ook wat. Door een uurtje te stoken, gaan er gemiddeld 4-5 blokken brandhout doorheen; afhankelijk van het soo
ignore touch
28-12-2017 om 10:20
Oosterwolde - Bakkerij Jansen en Terpstra is in de AD oliebollentest als 14e geëindigd. Daarmee is de bakker uit Oosterwolde zeer tevreden, ondanks dat ze vorig jaar nog op plaats zes stonden.
ignore touch
( Advertorial )
Het is weer de laatste maand van het jaar. In deze tijd van het jaar bedanken veel bedrijven hun klanten en samenwerkingspartners met een relatiegeschenk. Een relatiegeschenk geven we niet zonder reden. Nee, ze hebben altijd een doel.
ignore touch
( Advertorial )
Het huren van een vakantiehuis in Frankrijk is altijd een goed idee, ook nu de donkere maanden zijn aangebroken. Als u altijd al eens de Dordogne of de Provence in dit jaargetijde had willen bezoeken, raden we u dat zeker aan.
ignore touch
( Advertorial )
U heeft binnenkort een evenement en u wilt dat er goed laten uitzien. Heeft u al gedacht aan een loper? In 2007 is GJ Floors gestart met de verkoop van lopers; dit bleek een groot succes. Het assortiment werd al snel uitgebreid met diverse kleuren en
ignore touch
( Advertorial )
U heeft nieuwe kantoorspullen nodig, gaat u dan naar de boekhandel in de buurt? Of bestelt u deze online? Online kantoorartikelen bestellen gaat natuurlijk makkelijk en vlug en kan vanaf elke computer of mobiel apparaat, waar u ook bent.
ignore touch
21-12-2017 om 14:20
Donkerbroek - Het gloednieuwe pand van Quality Parket in Donkerbroek staat. Het bedrijf dat sinds 1987 bestaat verhuist van Geert Wolter Smitweg 4 naar de Oude Tramweg 15.