abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
ignore touch
21-04-2018 om 11:21
Oldeberkoop - Het touringcarbedrijf Coulant Touring is per 1 april overgenomen door Vincent van der Gun (23), die in 2010 bij het bedrijf aan de slag ging als buswasser.
ignore touch
21-04-2018 om 11:18
Donkerbroek - Een paella-buffet, uitgebreide barbecue of feestcatering inclusief tent; het is allemaal mogelijk bij KookNzo in Donkerbroek. Vrijdag 13 april openden Erik en Yvonne Klos hun gloednieuwe pand aan de Oude Tramweg 17 in Donkerbroek.
ignore touch
( Advertorial )
Wat ooit begon op twaalf vierkante meter in Sneek, groeide uit tot een supermarktketen ‘van heb ik jou daar’ in Noord-Nederland. Poiesz supermarkten viert deze week haar 95-jarig bestaan en dat verloopt bepaald niet onopgemerkt. Directeuren Piet Smit en Rob Terstappen kijken trots terug én vooruit.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben het allemaal nodig: vakantie. Op vakantie komt u tot rust. Lichaam en geest krijgen de kans om weer op te laden zodat u daarna weer met frisse moed er tegenaan kunt. Een vakantie hoeft niet perse een langere periode te zijn. Een korte vakantie kan net zo goed effectief zijn om tot rust te komen.
ignore touch
13-04-2018 om 11:33
Oosterwolde - Bij Casy Fashion in Oosterwolde is vrijdag 13 april een Studio Anneloes en L.O.E.S dag. Deze dag staat volledig in het teken van dit merk.
ignore touch
12-04-2018 om 10:17
Regio - Dierenasiel De Swinge en Dierenambulance De Wouden houden zaterdag 21 april gezamenlijk een open dag.
ignore touch
( Advertorial )
Als je niet niet of nauwelijks kunt spreken door bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel of een ernstige verstandelijke beperking kan logopedie uitkomst bieden. In Nederland hebben ruim 600.000 mensen hulp nodig bij het communiceren. Om te kunnen communiceren met de mensen in hun omgeving maken zij gebruik van communicatiehulpmiddelen. Want dat communicatie belangrijk is, weten we allemaal.
ignore touch
09-04-2018 om 09:08
Elsloo - Groepshotel de Vrije Vogel in Elsloo heeft haar voorste terras flink uitgebreid.
ignore touch
06-04-2018 om 09:17
Oosterwolde - Ramkema Makelaardij in Oosterwolde doet zaterdag 7 april weer mee aan de bekende Open Huizen Dag.
ignore touch
05-04-2018 om 15:58
Oosterwolde - Graafstra aan de Venekoterweg 5 in Oosterwolde heeft de Agrashop volledig opnieuw ingericht. Het feit dat het gevoerde assortiment niet meer aan de vraag van de klant voldeed, is de behoefte ontstaan om meer te gaan specialiseren. Dit heeft geresulteerd in een metamorfose voor de gehele winkel.
ignore touch
05-04-2018 om 15:53
Oosterwolde Makelaardij De Smelthe Oosterwolde houdt zaterdag 7 april de bekende Open Huizen Dag. Diverse huiseigenaren in de regio Ooststellingwerf zetten tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren open om bezoekers rond te laten kijken. ‘Een uitgelezen kans om meerdere woningen in korte tijd te bezoeken’, vertelt NVM-makelaar Roelien Boonstra-Cats enthousiast.
ignore touch
04-04-2018 om 16:00
Oosterwolde - Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg heeft sinds deze week de beschikking over een nieuwe rouwauto. Het gaat om een zwarte Mercedes Benz.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe vaak ben jij al verhuisd in je leven? Twee, drie, of vier keer? Dat is helemaal niet gek. Sinds de crisis in 2008 verhuizen we namelijk weer volop: in 2016 wisselden bijna 1,8 miljoen mensen van woning volgens cijfers van het CBS. Is 2018 jouw jaar en ga je binnenkort verhuizen? Wij voorzien je graag van een drietal slimme verhuistips.
ignore touch
29-03-2018 om 11:05
Ravenswoud – De Witte Raaf. Dat is de naam van de nieuwste Bed & Breakfast én yogastudio die Ooststellingwerf rijk is. Ze zitten dan nog wel in een complete verbouwing, 6 april verwachten Robin en Mariël Woestenburg - Slotman de eerste gasten.
ignore touch
( Advertorial )
In 2050 is er vermoedelijk meer kunststof dan vis in de oceanen te vinden, dat meldt NU.nl deze week. De plasticproductie wereldwijd zou in de afgelopen halve eeuw, vertwintigvoudigd zijn blijkt uit onderzoek van de Ellen MacArthur Foundation.
ignore touch
( Advertorial )
Het is alweer maart. Hoe staat het met jouw voornemen om gezond te gaan eten? Ben je nog steeds goed bezig of kun je nog wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Gelukkig verschijnt er met regelmaat een kookboek of een nieuw foodblog boordevol verse recepten zodat je je gezonde eetpatroon voort kunt zetten.
ignore touch
( Advertorial )
Oerdegelijke en authentieke materialen zullen het in 2018 gaan maken. De industriële trend die vooral binnenshuis heerst, breidt zich langzamerhand uit naar de tuin. Oud gebakken klinkertjes en ruw houten materialen voor terras en veranda zijn helemaal hip.
ignore touch
( Advertorial )
Heb je ooit gehoord van ‘factoring’? Als ondernemer kun je hier veel profijt van hebben. Nooit meer wachten op betalingen van klanten, geen kredietrisico’s lopen en een verzorgd debiteurenbeheer hebben. Dan houd je pas echt ruimte en tijd over om jouw ambities waar te maken.
ignore touch
( Advertorial )
Een sieraad wordt vaak gegeven bij een bijzonder moment. Is er een speciale gelegenheid waarbij je een geliefd persoon in je leven wilt verrassen of bedanken, dan is een sieraad heel gepast.
ignore touch
22-03-2018 om 11:21
Haulerwijk – Tandartspraktijk Haulerwijk start met Gewoon Gaaf, een gloednieuwe methode om de zorg voor het gebit van kinderen verder te verbeteren.