abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Voor verslaggever Cindy Grootenhuis is eigen haard goud waard. Ze pieker...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Actueel

Rabobank introduceert financieel wandelcoach

Geplaatst op zaterdag 6 april 2019 17:05
  • © NDC Mediagroep

pinterestmail

Oosterwolde / Wolvega - Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland introduceert iets nieuws: wandelen met een financieel wandelcoach. Tot en met 12 april kunnen mensen met allerlei vragen over hun financiën gedurende een uur wandelen met een financieel adviseur van de Rabobank.

De bank zet een wandeling in als middel, omdat veel particulieren op het gebied van financiën en de toekomst vragen of dromen hebben. Tijdens een wandeling in de natuur kan de klant de wensen de vrije loop laten. Er wordt gefantaseerd over het ideale financiële plaatje voor de (nabije) toekomst of bijvoorbeeld waarvoor de klant buffers wil opbouwen en waar meer financiële ruimte voor nodig is. Pensioen, studie voor de kinderen, zorg, aflossen van de woning, uitbreiding of verduurzaming van de woning, alles kan besproken worden.

Mogelijkheden

‘Vaak zijn er meerdere vragen en wensen. Het kan al een tijdje in het achterhoofd zitten bij mensen, maar waar begin je?’, zegt Sem Dijkstra, financieel adviseur van de Rabobank en zelf ook wandelcoach. ‘Mijn ervaring is dat mensen zich wandelend beter kunnen uiten. Een wandeling in de natuur geeft energie, ruimte en nieuwe inzichten. Vragen over financiën kunnen mensen al langere tijd bezighouden, terwijl een oplossing vanuit ons gezien voor de hand ligt.’ Directeur Particulieren, Henk de Boer vult aan: ‘En dan is het fijn dat je kunt sparren met een financieel adviseur. Tijdens een wandeling kun je je gedachten de vrije loop laten en je wensen of zorgen bespreken. Vanuit onze kennis en ervaring komen we met ideeën; opties waaraan je zelf niet had gedacht of waarvan je niet weet dat het kan. Er is meer mogelijk dan je denkt.’

Afspraak maken

Een afspraak met een financieel wandelcoach is gratis. De geïnteresseerde moet alleen wel even naar Hotel Tjaarda in Oranjewoud rijden. Daar start de wandeling. Inschrijven voor een tijdstip naar keuze kan via: www.rabobank.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.