abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Actueel

't Klaverblad in Appelscha heet nu Bargezellig

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 14:54
  • Restaurant 't Klaverblad. © Google Maps

pinterestmail

Appelscha - ‘t Klaverblad is niet meer. De nieuwe eigenaar, Peet Burger uit Wolvega heeft de oude naam geschrapt en noemt zijn bedrijf nu ‘groepsaccommodatie Bargezellig’.

Onder deze noemer gaat Burger een nieuw concept opbouwen. Burger kocht het pand begin dit jaar samen met Celal Ocak uit Zuid-Holland. ‘Wij willen eerst beginnen met groepsaccommodatie om vervolgens de rest van het pand te gaan gebruiken. Het moet eerst maar eens lopen. De accommodatie is voor bijvoorbeeld clubs, families of verenigingen. Boven zitten elf hotelkamers, die een beetje gerenoveerd zijn. De groepsaccommodatie voor groepen tot ongeveer twintig personen kunnen zelf koken in een nieuwe keuken beneden. Ook vindt de groep daar een woonkamer met een pooltafel, een flatscreen en een bar.

Inklapbare wanden

‘Gewoon een gezellig geheel waar de gasten zichzelf kunnen redden. Dit alles komt in de hal waar nu de midgetgolfbaan zit. De 18-holes midgetgolfbaan blijft bestaan, maar wordt in eerst instantie afgeschermd met inklapbare wanden. De groepen kunnen de baan niet zien. De nieuwe naam is inmiddels op het pand geïnstalleerd. Ook staat er aan de Vaart Zuidzijde een groot welkomstbord met de nieuwe naam. Ook is er een nieuwe website in het leven geroepen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.