abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Actueel

Bouw bedrijfsunits van Welles krijgt vorm

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 16:01
  • © Jorrit Kok

pinterestmail

Appelscha - Gerben Welles is inmiddels gestart met het project om multifunctionele bedrijfsunits aan de Industrieweg 11 in Appelscha te realiseren. Hij verwacht dat de bodemsanering op het voorterrein eind mei, begin juni plaatsvindt.

Aansluitend wordt de betonvloer van gebouw één gestort. Dit gebouw krijgt een omvang van achthonderd vierkante meter. Ook komt er een groot bord aan de weg te staan waarop staat dat het project van start is gegaan.

Tweede en derde gebouw

Nu alles in werking gezet is voor de realisatie van gebouw één, is Welles bezig met de realisatie van gebouw twee en drie. Gebouw twee wordt ook een gebouw worden van achthonderd vierkante meter. Hierin komen vijf multifunctionele units in verschillende afmetingen (flexibele indeling qua vierkante meters is in de aanvangsfase nog mogelijk). Aanvankelijk zouden  in totaal vier gebouwen gebouwd worden, maar Welles besloot gebouw drie en vier te koppelen tot één gebouw met negen units van ieder vijftig vierkante meter.

Reuring op industrieterrein

Hierdoor kan hij de prijs daarvan naar beneden bijstellen. Welles bouwt de units om weer meer reuring te creëren op het industrieterrein.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.