abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij een boerderij aan het Buterheideveld in Makkinga zijn op woensdag 19...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Het Ecomunitypark is een concept voor de huisvesting van bedrijven en ke...
Actueel

DA Boezerooij opent en deelt goodybags uit

Geplaatst op zaterdag 10 maart 2018 16:18
  • © DA Boezerooij

pinterestmail

Oosterwolde De vijftig prijswinnaars kwamen afgelopen week hun goedgevulde goodybags ophalen bij DA Boezerooij. De DA-drogist aan de Stationsstraat is overgenomen door de firma Boezerooij en de winkel is geheel verbouwd en voorzien van een compleet nieuw interieur. Tevens is de schoonheidssalon verplaatst en aangepakt, zodat ook Jolanda (de schoonheidsspecialiste) haar klanten in een nieuwe ambiance kan ontvangen. De verbouwing heeft twee en een halve week geduurd, waardoor de winkel tijdelijk gesloten was.

De heropening van de DA drogisterij vond eind februari plaats. DA Boezerooij gaf leuke cadeau’s weg tijdens deze actiedagen met als klapstuk vijftig goodybags ter waarde van vijftig euro.

Het vaste team bestaat uit Regina, Jolanda, Ria, Nanda en Silvia. De laatst genoemde is een nieuw gezicht, maar de andere medewerksters zijn allemaal bekende gezichten voor Oosterwolde. Als zaterdaghulp zijn er Maxime en Charlotte, die tevens bekend zijn.

Het assortiment is zeer uitgebreid en verrijkt met nieuwe merken als Bountyful (betaalbare natuurproducten), Janzen en Golden Naturals (voedingssupplementen).

Iedereen kan terecht op Stationsstraat 16A om een kijkje te nemen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.