abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Tehvid Huzejrovic (51) kwam in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 aug...
Actueel

DA Boezerooij opent en deelt goodybags uit

Geplaatst op zaterdag 10 maart 2018 16:18
  • © DA Boezerooij

pinterestmail

Oosterwolde De vijftig prijswinnaars kwamen afgelopen week hun goedgevulde goodybags ophalen bij DA Boezerooij. De DA-drogist aan de Stationsstraat is overgenomen door de firma Boezerooij en de winkel is geheel verbouwd en voorzien van een compleet nieuw interieur. Tevens is de schoonheidssalon verplaatst en aangepakt, zodat ook Jolanda (de schoonheidsspecialiste) haar klanten in een nieuwe ambiance kan ontvangen. De verbouwing heeft twee en een halve week geduurd, waardoor de winkel tijdelijk gesloten was.

De heropening van de DA drogisterij vond eind februari plaats. DA Boezerooij gaf leuke cadeau’s weg tijdens deze actiedagen met als klapstuk vijftig goodybags ter waarde van vijftig euro.

Het vaste team bestaat uit Regina, Jolanda, Ria, Nanda en Silvia. De laatst genoemde is een nieuw gezicht, maar de andere medewerksters zijn allemaal bekende gezichten voor Oosterwolde. Als zaterdaghulp zijn er Maxime en Charlotte, die tevens bekend zijn.

Het assortiment is zeer uitgebreid en verrijkt met nieuwe merken als Bountyful (betaalbare natuurproducten), Janzen en Golden Naturals (voedingssupplementen).

Iedereen kan terecht op Stationsstraat 16A om een kijkje te nemen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.