abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Graafstra Oosterwolde Agrashop wordt speciaal zaak

Geplaatst op Thursday 5 April 2018 15:58
  • © Rens Hooyenga

pinterestmail

Oosterwolde - Graafstra aan de Venekoterweg 5 in Oosterwolde heeft de Agrashop volledig opnieuw ingericht. Het feit dat het gevoerde assortiment niet meer aan de vraag van de klant voldeed, is de behoefte ontstaan om meer te gaan specialiseren. Dit heeft geresulteerd in een metamorfose voor de gehele winkel.

In de shop ligt nu de focus volledig op werkkleding en tuin en park. Het technisch magazijn voor de industrie en de winkelactiviteit zijn nu gescheiden opgesteld. Dit geeft rust en is overzichtelijkheid.

Het assortiment met werkkleding van onder andere Snickers en Havep wordt ruimschoots getoond. Voor de meeste doelgroepen is de kleding op voorraad en kan worden aangemeten en gepast. Ook het bedrukken en borduren van de kleding met logo’s behoort tot de mogelijkheden bij Graafstra.

Bedrijven kunnen gebruikmaken van de wasservice voor de werkkleding. Tevens kan Graafstra de volledige zorg uit handen nemen door het kleding- en schoenengebruik van werknemers volledig te monitoren.

Het werkschoenen assortiment bestaat uit meer dan veertig verschillende soorten. Voor ieder soort werk is een passende werkschoen te vinden. Vrijwel iedere maat en ook speciale breedte maten zijn voorradig. De schoenen kunnen worden aangemeten en er is een deskundige adviseur aanwezig.

De Tuin en Park afdeling is flink uitgebreid. Naast de complete lijnen duw- en zitmaaiers van Honda en Stiga is ook de complete lijn van Toro in het assortiment opgenomen. Uiteraard is er een ruime keuze in robotmaaiers van Honda, Stiga en Ambrogio.

Dolmar, Honda en Stiga hebben een groot assortiment in onder andere bosmaaiers en heggenscharen.

Voor de kleine tuingereedschappen en waterattributen kan men nog steeds terecht bij Graafstra alsmede onderdelen en reparatie van machines.

Voor meer informatie, zie: www.graafstra.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.