abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Open Dag Winkel Elsloo

Geplaatst op Thursday 10 May 2018 13:20
  • © Winkel Elsloo

pinterestmail

Elsloo - Winkel Elsloo organiseert aanstaande zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur een open dag met traditiegetrouw een bloemenmarkt. Voor de winkel, op het plein zal een uitgebreid assortiment uitgestald staan met vooral veel op het gebied van één-jarige zomerbloeiers.

Twee ultieme items zijn dit jaar de hang-begonia en de lantana. Deze twee planten zijn uitgeroepen tot de balkon- en terrasplant van het jaar 2018. Daarnaast biedt de winkel een groot assortiment aan eenjarige zomerbloeiers, Festival Colour Mix plantpotten, -schalen en hanging baskets met handig waterreservoir. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Kinderen mogen tevens een gratis een Moederdagcadeautje maken.

Winkel Elsloo is specialist in tuin- en parkmachines. Voor alle tuin werkzaamheden heeft Winkel Elsloo een passende machine. Voor het gazon bijvoorbeeld en voor andere werkzaamheden bosmaaiers, heggenscharen, hoog snoeiers, kettingzagen, bladblazers en hogedrukreinigers.

Nieuw in het assortiment is de Zero-Turn maaier. De term Zero-Turn verwijst naar de draaicirkel van nul centimeter. Hiermee is het mogelijk om op de standplaats een perfect rondje draaien. Op het demo-veld naar de winkel is het mogelijk om een Zero Turn maaier te besturen of de iMow robotmaaier te bekijken. Winkel Elsloo is te vinden op Noord 11A in Elsloo. Meer informatie is te vinden op: www.winkel-elsloo.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.