abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Voor verslaggever Cindy Grootenhuis is eigen haard goud waard. Ze pieker...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Actueel

Stal Royaal houdt open dag

Geplaatst op donderdag 13 september 2018 13:30
  • Mirjam Lammerts met één van haar vele paarden. © Reagan’s Photograhy

pinterestmail

Haulerwijk – Stal Royaal in Haulerwijk organiseert zaterdag 15 september een open dag. Er kan niet alleen kennis gemaakt worden met de paarden, ook verstrekt Stal Royaal informatie over de dagbesteding, de lessen, de in- en verkoop van paarden, het leasen van een paard en natuurlijk mag een rondleiding niet ontbreken.

Bij Stal Royaal zijn veel mogelijkheden. Leren paardrijden is voor uiteenlopende leeftijden geschikt en lessen worden gegeven in kleine groepen met persoonlijke aandacht. Daarnaast biedt het bedrijf activiteiten als de volle maan rit, de culinaire rit, de bekende spetterponydag voor kinderen, spring en dressuurwedstrijden en coaching.

Stal Royaal begeleidt paardrijders en doet zelfs aan coaching tijdens wedstrijden. ‘Onze stal beschikt over een accommodatie met ruime stallen en veel licht, ook op de binnenbaan. De paarden zijn allemaal sportpaarden geweest, waar veel op te leren valt’, zegt Mirjam Lammerts, de eigenaar van Stal Royaal.

‘We hebben tijdens de open dag een strodorp ingericht. Daar wordt geschminkt, er staat een luchtkussen, er mogen hoefijzers versierd worden, kinderen mogen een pony pimpen, voltige lessen worden er gegeven en er mag gestapt worden met een pony.’

En verder zullen er verschillende rijdemonstratie gegeven worden en kunnen bezoekers touwhalsters maken. Hier kan iedereen zich al voor opgeven. De open dag is tussen 12.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom aan de Elleboogsvaart 20. Voor meer info, zie: www.stalroyaal.nl of www.stalroyaaldagbesteding.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.