abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Tehvid Huzejrovic (51) kwam in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 aug...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Actueel

Ondernemers schuiven aan bij netwerkdiner

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 08:47
  • © Gerrit Jan Prakken

  • © Gerrit Jan Prakken

  • © Gerrit Jan Prakken

  • © Gerrit Jan Prakken

pinterestmail

Wolvega/Oosterwolde - De commerciële clubs OKO (Ondernemerskring Opsterland), CCW (Commerciële Club Weststellingwerf) en CCO (Commerciële Club Ooststellingwerf) hielden woensdag een gezamenlijk netwerkbijeenkomst in Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

De start van de bijeenkomst was in de koninklijke omgeving van het Stadhouderlijk Hof. Na een kop koffie en thee en een welkomstwoord door Klaas Oeds Huisman, bestuurslid van OKO, werden de gasten in drie groepen verdeeld en startte een wandeling door de stad onder leiding van een gids.
 
Na twee uur wandelen konden de ondernemers aanschuiven bij een Walking Netwerkdinner. De tafels hadden allemaal een nummer en de gasten hadden bij binnenkomst een papier met nummers ontvangen. Na elke gang ging de bel en veranderde de tafelschikking. Zo kwam aanwezigensteeds naast een andere ondernemer te zitten.
 
De volgende bijeenkomst van de CCW is op 21 november. Dan is er een bedrijfsbezoek aan Koninklijke Utermohlen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.