abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Karen van Laarhoven uit Oosterwolde is moeder van een tweeling. Eens in ...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
De komende zomerweken belicht de Nieuwe Ooststellingwerver ‘stalletjes...
Actueel

Winanda verrast klant

Geplaatst op Friday 2 November 2018 14:17
  • Een decoratietafel bij Winanda’s Jaargetijden. © Winanda’s Jaargetijden

pinterestmail

Appelscha – Winanda's Jaargetijden zit vandaag zes jaar lang aan de Vaart Zuidzijde 37 in Appelscha. Deze dag wordt uitgebreid gevierd met aanbiedingen en leuke workshops. Ze gaan door tot in de avond. Er is een speciale koopavond van 19.00 tot 21.30 uur. Er wordt een workshop verzorgd door Riviera Maison. Er wordt een windlicht decoreerd. Vlak voor de Kerst mag het windlicht nogmaals langsgebracht worden bij Winanda. Dan wordt deze gratis opnieuw gedecoreerd.

Op de verjaardag krijgt iedereen bij besteding van 25 euro een goodiebag. Tevens is er op zaterdag 3 en zondag 4 november een herfstweekend. Een speciale herfstkoopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen kan de klant verschillende workshops volgen, waaronder pompoen uithollen en windlicht decoreren. Hiervoor geldt: vol is vol. Daarnaast heeft de winkel vier kamers op de bovenverdieping.

Deze kamers zijn geheel in herfst-, Kerst- en wintersfeer gebracht. Ook aan buiten is gedacht, zelfs de tuinkamer is geheel in winterse sferen. Bij Winanda's wordt van eenieders huis een thuis gemaakt.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.