abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Voor verslaggever Cindy Grootenhuis is eigen haard goud waard. Ze pieker...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Actueel

Fysiotherapie Oosterwolde slaagt voor plus-audit

Geplaatst op woensdag 7 november 2018 10:48
  • Het team van Fysiotherapie Oosterwolde. © FotoTekst.nl

pinterestmail

Oosterwolde – Feest bij Fysiotherapie Oosterwolde. De praktijk is geslaagd voor een zogenoemde plus-audit en weet zich hiermee in de wijde regio te onderscheiden op het gebied van kwaliteitszorg.

Eind 2015 werd door de praktijk al het certificaat HKZ – Kwaliteitsmanagementsysteem behaald. “Daarmee waren we ook blij, maar we wilden graag meer. Dit jaar is daarom besloten om de laatste stap te zetten in het verhogen van onze kwaliteit en te gaan voor de plus-audit”, vertelt praktijkhouder Henk Otten.

De afgelopen maanden is door de medewerkers keihard gewerkt om aan alle gestelde eisen te kunnen voldoen. Niet alleen moeten administratie en dossiers op orde zijn, maar ook het gebouw en de behandelruimtes. Van (brand)veiligheid en hygiëne tot klachtenregeling en beleidsplan. “We hebben er veel energie en tijd in gestoken”, zegt Otten, “en wat is het dan geweldig om na afloop van de toetsing te horen dat alles conform is. Hier mogen we echt trots op zijn.”

Kijk voor meer informatie over deze praktijk op www.fysiotherapie-oosterwolde.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.