abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Kaaskraam Eisenga Kaas in nieuw jasje

Geplaatst op donderdag 29 november 2018 11:18
  • De nieuwe look van de kaaskar. © Eisenga Kaas

pinterestmail

Oosterwolde - De kaasspecialisten van Eisenga Kaas zijn sinds jaar en dag vertrouwde gezichten op vele weekmarkten in Noord-Nederland en sinds vorige week is de kraam te herkennen aan een frisse, nieuwe huisstijl.

De kaaskraam valt op door een breed assortiment internationale kaasspecialiteiten die vers van het mes wordt afgesneden. Het familiebedrijf staat bekend om de Noord-Hollandse kwaliteitskaas, die samen met de Droombrie, Parmezaan en het minder vette Solight-assortiment tot de populairste kazen behoren.

Naast de buitenlandse kazen die rechtstreeks geïmporteerd worden, rijpt Eisenga Kaas zijn eigen Hollandse kazen. Zo ontwikkelt zich een unieke smaak. De goedgeluimde kaasboeren kunnen voor elke gelegenheid het beste kaasadvies geven en natuurlijk mag er altijd eerst even geproefd worden. Tot de nieuwe huisstijl behoort ook het nieuwe kaasinpakpapier, waardoor de verse kaas thuis langer houdbaar blijft. Om feestelijk van start te gaan met deze nieuwe look viert Eisenga Kaas dit met enkele spectaculaire acties, zoals verderop in deze krant te lezen. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.