abonneer nu
dossiers
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Mogelijk wijziging plannen bedrijfsunits Appelscha

Geplaatst op donderdag 3 januari 2019 10:14
  • In de bedrijfsunits kan een verdieping geplaatst worden. © Gerben Welles

pinterestmail

Appelscha - Omdat er meer vraag is naar eenvoudigere opslagunits dan naar multifunctionele bedrijfsunits op Industrieweg 11 in Appelscha heeft Gerben Welles plannen de bestemming van gebouw 2 te wijzigen.

Bij voldoende interesse wordt het een pand met opslagunits van 50 en 75 vierkante meter. Deze units gaan dan in grote lijnen lijken op de opslagunits van het reeds gerealiseerde gebouw 3. Ietwat soberder van opzet dan gebouw 1 en tegen een stuk voordeligere prijs.

Er zijn mogelijkheden tot het samenvoegen van de units, zodat er een ruimte ontstaat van meer vierkante meters. Daarnaast is een verdieping in de units optioneel. De units zijn allemaal 3,5 meter breed en 4 meter hoog. De voorkant is voorzien van een handmatig te bedienen deur met daarin een naar buiten draaiende loopdeur voorzien van een lage drempel. Op ooghoogte bevindt zich één paneel met een glassectie. Er zit een standaard meterkast in met bijbehorende mantelbuizen voor invoerleidingen van de nutsbedrijven (elektra en water) met benodigde aansluitingen en meters. Ook is de unit voorzien van rioolafvoer, zodat een toilet tot de opties behoort.

Het pand wordt rondom bestraat. Er wordt een VvE (Vereniging van Eigenaren) opgericht. Zodra er voldoende interesse is in de opslaguntis wordt een prijs bepaald. Wie interesse heeft kan de units in overleg bezichtigen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.