abonneer nu
dossiers
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Alles over de aanleg van de nieuwe N381 tussen Donkerbroek en Appelscha.
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Kim van Huis neemt Gewichtsbeheersing van A tot Z over

Geplaatst op donderdag 3 januari 2019 11:30
  • Kim van huis behandelt een cliënt door Cryolipolyse toe te passen; liposuctie zonder operatie. © Eigen foto

pinterestmail

Oosterwolde – Kim van Huis heeft Gewichtsbeheersing van A tot Z in Oosterwolde overgenomen van Sandra van der Horst. Het bedrijf bestaat inmiddels elf jaar. Van Huis is sinds anderhalf jaar eigenaar van Slimmer in Shape in Wolvega. ‘Het was tijd voor een nieuwe stap.’

Het bedrijf helpt net als Gewichtsbeheersing van A tot Z met afvallen, maar doet dat net even op een andere manier. Het doel van Van Huis is om haar klanten te helpen zoeken naar hun ideale ik.

'In mijn praktijk biedt ik verschillende methodes, waaronder Straight away. Dat is een dieet, waarbij ik gebruik maak van maaltijdvervangers’, zegt Kim. ‘Er wordt namelijk niet alleen gelet op calorieën, maar ook op de smaak en grondstoffen. Er is keus uit verschillende smaken en Straight away is gezoet met Stevia en dus geheel aspartaamvrij.’

‘Ik leg de nadruk op gewichtsbeheersing.’ Kim werkt met de figuurcorrigerende apparatuur; de MYA en Cryolipolyse. De MYA werkt op drie manieren aan figuurverbetering; door Ultrasound (geluidsgolven) breken de vetcellen af. Door Electro Muscle Stimulation trainen de spieren en wordt de spiermassa verhoogd zonder het lichaam te belasten. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels in de huid verhoogd, waardoor de huid strakker wordt.

‘Ik ging op zoek naar een manier om zones als buik, been en lovehandles te behandelen en kwam uit bij de Cryolipolyse; liposuctie zonder operatie. Vetcellen verdwijnen door bevriezing.

Gewichtsbeheersing van A tot Z houdt dezelfde naam. ‘Dit bedrijf is inmiddels bekend in de regio.’

Gewichtsbeheersing van A tot Z is te vinden op Schapekamp 18 in Oosterwolde.

www.gewichtsbeheersingvanatotz.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.