abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Veel scholen zijn hun oorspronkelijke bestemming kwijt. Wat gebeurt er nu?
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Modern tanken kan nu ook in Appelscha

Geplaatst op woensdag 27 februari 2019 10:28
  • De nieuwe look van de benzinepomp. © TanQyou

pinterestmail

Appelscha - TanQyou, een nieuwe tankstation formule uit Friesland, heeft recentelijk het tankstation aan de Vaart Noordzijde 9 in Appelscha overgenomen. Op 2 maart volgt de officiële opening van het vernieuwde tankstation.

TanQyou is een nieuwe tankstation formule, die vier jaar geleden in Franeker is opgericht. De onbemande tankstation formule onderscheidt zich niet alleen door een voordelige prijs, maar ook door de digitale middelen die voor iedere klant toegankelijk zijn.

My TanQyou

In iedere pomp zit een touchscreen geïntegreerd. Via dit scherm kan men zich aanmelden voor het ‘My TanQyou’-account. Tevens kan een profiel via hun website of de eigen app aangemaakt worden. Daardoor zal de tankervaring compleet veranderen. Een My TanQyou bezoeker wordt bij bezoek herkend en begroet bij voornaam. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in een eigen online brandstofadministratie. Daarnaast telt iedere getankte liter telt automatisch mee als lot in een periodieke prijzenpot. In de korte tijd dat het Friese bedrijf bestaat hebben ze reeds achttien tankstations overgenomen.

Het station aan de Vaart Noordzijde opereerde de afgelopen jaren onder de amiGo formule. Op 2 maart tankt iedereen er die dag tussen 12.00 en 16.00 uur met twintig cent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Gedurende de feestelijke opening worden er tevens presentjes weggegeven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.