abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Veel scholen zijn hun oorspronkelijke bestemming kwijt. Wat gebeurt er nu?
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Modeshow en open dagen bij Perron 11

Geplaatst op vrijdag 8 maart 2019 12:21
  • © Rens Hooyenga

pinterestmail

Oosterwolde – Modewinkel Perron 11 in Oosterwolde houdt op 20 maart haar jaarlijkse modeshow. In de winkel showen mannequins de voorjaar- en zomercollectie in diverse categorieën. Zowel de dames- als herenmode wordt uitgebreid getoond.

‘Aan de onderkant van broekspijpen zijn borduursels en andere franjes te vinden’, vertelt eigenares Jantsje Kok. Ook onthult zij alvast: ‘Ook onze nieuwste jonge merken als Zoso en & Co komen voorbij.’

Restyling

Dat is niet het enige wat te zien is in Perron 11. De winkel is voorafgaand aan de modeshow drie dagen gesloten (18, 19 en 20 maart). Dan wordt de hele winkel gerestyled. ‘De wanden krijgen een nieuwe kleur. Daarbij komen er nieuwe paspoppen en is de opstelling compleet anders voor een nieuwe en modernere presentatie.’ De gasten tijdens de modeshow zijn de eerste klanten die de vernieuwde winkel kunnen bekijken. De modeshow start 20 maart om 19.30 uur.

Open dagen

De modeshow wordt gevolgd door drie open dagen op 21, 22 en 23 maart. Dan mogen alle overige klanten de winkel komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Tevens zullen er diverse activiteiten gedaan worden in de winkel en zijn er cadeautjes voor de klanten. De Modezaak is te vinden op Stationsstraat 11 in Oosterwolde.

www.perron11.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.