abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Veel scholen zijn hun oorspronkelijke bestemming kwijt. Wat gebeurt er nu?
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Fitwinkel opent in Oosterwolde

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 12:28
  • De nieuwe fitwinkel op het Industrieterrein van Oosterwolde. © Eigen foto

pinterestmail

Oosterwolde – Oosterwolde heeft sinds kort een Fitwinkel. Het is een winkel om mensen te helpen een sportief doel te behalen, zoals afvallen, conditieverbetering, herstellen van een blessure of het versterken van spieren.

De Fitwinkel in Oosterwolde is de vijfde in Nederland. Ondanks dat consumenten steeds vaker online kopen, heeft Fitwinkel in de afgelopen vier jaar drie nieuwe vestigingen geopend in samenwerking met franchisenemers. Richard Boomkamp, de ondernemer achter de Fitwinkel Oosterwolde is acht jaar geleden begonnen met een Fitwinkel in Hengelo. Gedurende acht jaar kwamen er veel mensen uit Friesland, Groningen en Drenthe naar zijn zaak. Om de reistijd te verkorten voor de inwoners uit de Noordelijke provincies en nog meer mensen te helpen hun sportieve doelen te behalen bedacht hij deze volgende stap.

Marvin Hardenberg wordt de vestigingsmanager van Fitwinkel Oosterwolde. Marvin is jarenlang werkzaam geweest bij één van de grootste fitnessketens in Nederland en beschikt over de nodige kennis en ervaring. Mede hierdoor is hij in staat iedereen van een goed en aansluitend advies te voorzien.

Fitwinkel is een landelijk franchise concept met winkels in Arnhem, Hengelo, Helmond, Naaldwijk en nu dus Oosterwolde. Fitte en gedreven specialisten adviseren klanten met het maken van de juiste keuzes in een breed assortiment fitnessapparatuur, vechtsportartikelen, fitness accessoires, sportvoeding en fitnesskleding. Consumenten, fysiotherapeuten, scheepswerven, verzorgingstehuizen, sportverenigingen en bedrijven vinden inmiddels de weg naar Fitwinkel. De Fitwinkel in Oosterwolde is te vinden op Veengang 17.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.