abonneer nu
Actueel

Badmintonclub houdt voor de 18e keer een toernooi in Haulerwijk

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 10:07
  • © Kees de Jong

pinterestmail

Haulerwijk - Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren organiseert Badmintonvereniging Haulerwijk op 22 april weer haar jaarlijkse Hummel-de Bongerd gezelligheidsmixtoernooi.

De organisatoren Albert Gils, Hennie van der Meulen en Jetske Land kunnen weer een grote aantal deelnemers verwelkomen in de sporthal de Bongerd te Haulerwijk. Dit jaar wordt het toernooi voor de 18e keer gehouden.

Verschillende speelsterkte

De deelnemers komen uit Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Op de uitnodigingen die half januari verzonden zijn kwamen al spoedig de eerste aanmeldingen binnen. Net als andere jaren wordt er gestreden in diverse poules van verschillende speelsterkte, waardoor er zowel competitiespelers als recreanten  mee kunnen doen.

Zes wedstrijden

Het toernooi begint om 9.30 uur. De laatste wedstrijden vinden tegen de klok van 16.30 uur plaats. In elke poule wordt er een halve competitie gespeeld, zodat elk koppel minimaal zes wedstrijden kan spelen van ongeveer twintig minuten. Na afloop van het toernooi vindt de traditionele prijsuitreiking plaats in de kantine.

www.bvhaulerwijk.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.