abonneer nu
Actueel

Vissen laten zich lastig vangen op Ooststellingwerf Cup

Geplaatst op zondag 10 juni 2018 13:30
  • © Eigen foto

pinterestmail

Makkinga - Leden van 5 aangesloten visverenigingen deden zaterdag mee aan de Ooststellingwerf Cup. De organisatie was in handen van de Tjonger in Makkinga.

Er werd door ruim 40 sportvissers gestreden aan de boorden van Opsterlandse Compagnonsvaart, ter hoogte van Oosterwolde. Harry Nijholt van de Rietvoorn uit Oldeberkoop takelde op het stek nummer 36 de meeste vis uit het water. Bij de weging had Nijholt 3555 gram. Op ruime afstand eindigde Cor Hoogeveen van de Reafin uit Appelscha met 2525 gram als tweede. Op de derde plek eindigde Roelof Hijlkema van de Rietvoorn met 1415 gram.

Om 7.00 uur werd het startsignaal gegeven door voorzitter Auke Wesstra. De vangsten waren over de linie niet groots. Vissers kregen te maken met enorme regenbuien, afgewisseld met zon. Bij de Vossehear in Donkerbroek werden de prijzen uitgereikt door wethouder Fimke Hijlkema en wedstrijdleider Auke Wesstra.

 

 

 

 

 

 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.