abonneer nu
Actueel

Acroduo blinkt uit op NK

Geplaatst op zondag 10 juni 2018 14:37
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

pinterestmail

Donkerbroek - Op de nationale kampioenschappen acrogym van de D- en E-lijnen pakte de 10-jarige Ties Oosterhof samen met zijn acro-partner Rebecca Groote de Nederlandse titel.

Ties traint sinds een jaar met Rebecca in een gemengd paar. Ze komen uit voor acrovereniging GYM academy. Samen waren zij al provinciaal en Noord-Nederlands kampioen. Hierdoor plaatste het duo zich voor de halve finales van het NK. Door ook hier een mooie oefening neer te zetten kwalificeerden zij zich voor het NK voor de D-lijn, dat zaterdag in Oss was.

Door hier een fraaieoefening met balans- en tempo-elementen neer te zetten bekroonden zij hun seizoen met goud. Daarnaast zetten Ties en Rebecca de op twee na hoogste score van de dag neer. Liefst 121 teams in verschillende categorieën deden mee. Voor Ties smaakt de titel naar meer. Volgend jaar stroomt hij door naar de A-lijn, het hoogste niveau in de acrogym, bij topsportstichting Acro Academy.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.