abonneer nu
Actueel

Karen Brouwer kroont zich tot koningin

Geplaatst op zondag 5 augustus 2018 15:53
  • © Sportograf

pinterestmail

Oosterwolde - Karen Brouwer veroverde met een zesde plaats in de Ischgl Ironbike marathon de titel van Silvretta Queen.

Naast de Ironbike marathon voerde de Montafon marathon, waarin Brouwer als derde eindigde, de mountainbikers over de Silvretta pas. Brouwer won het overkoepelende klassement over beide marathons.

Driedaagse etappekoers

Daarnaast nam Brouwer deel aan het Ischgl Ironbike Festival. In deze driedaagse etappekoers eindigde ze als elfde in de korte klimrit en als zevende in de shorttrack race. Op de de Ironbike marathon eindigde ze dus als zesde, de plaats die ze ook in het eindklassement van het Ironbike Festival bezette. De winst was voor Ester Süss uit Zwitserland.

Enorm steile klimmen

‘Alhoewel de Ironbike marathon met 75 kilometer veel korter was dan de Montafon marathon met 130 kilometer heb ik veel meer afgezien. De race van de avond ervoor zat nog in de benen en er zaten enorm steile klimmen in het parkoers. Met de Silvretta Queen titel sluit ik een mooie periode in Oostenrijk af’, zegt Brouwer.

  • gallerij afbeelding

    © Sportograf

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.